GO SNS Valjevo: Valjevo je na dobrom putu i tek će zablistati,

 

Režim Demokratske stranke Srbije ostao je crnim slovima upisan u istoriji naše zemlje, zbog uništavanja Srbije, ali pre svega zbog uništavanja čitavih porodica u kriminalnim privatizacijama i enormnog bogaćenja pojedinaca. Fabrike su se zatvarale, najveći investitori su bili kriminalci i narkodileri, sve se rušilo i gasilo. Ako se sve ovo uzme u obzir, nameće se pitanje koliko je veliko licemerstvo ljudi koji danas čine Demokratsku stranku Srbije i da li s obzirom na to da su upropastili Srbiju, osećaju makar malo sramote kada nekome upućuju kritike?

Sa druge strane, Lokalni front Valjeva piše “viceve o Perici” u vidu saopštenja, što govori o njihovoj nezrelosti i neozbiljnosti, a to je nažalost njihov politički program.

Očigledno je veoma bolno što naš grad napreduje i što se razvija. Niste zadovoljni gradskom infrastrukturom, gde je grad Valjevo za održavanje, rekonstrukciju i izgradnju saobraćajne infrastrukture izdvojio 360.993.500 dinara. Članovima DSS-a je to verovatno mala suma novca, s obzirom na to kolike su sume za vreme vašeg režima otišle u džepove velikih demokrata. Problemi koje je Gradski odbor Demokratske stranke Srbije naveo u saopštenju, nisu od juče. To su višedecenijski problemi koji su mogli da se reše, ali je lakše prebaciti loptu i krivicu na druge, jer sami nemaju konstruktivno rešenje. Očigledno je da niste upućeni, jer da jeste, sigurno biste znali da će grad Valjevo učestvovati u akciji čišćenja divljih deponija i smetlišta i da je za to potpisan ugovor sa Ministarstvom zaštite životne sredine. Ali ta neupućenost i nezainteresovanost za naš grad govori o vama.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo ovom prilikom je izneo samo delić činjenica koje su svima već dobro poznate, samo vama ne.

Ovom prilikom ćemo poručiti aktivistima DSS-a, da bi bilo pošteno da se zahvale što zaista žive u zlatnom dobu, jer se građani Srbije boljeg ne sećaju.

Demokratska stranka Srbije i Lokalni front Valjeva ne moraju da podsećaju šta sve u Valjevu treba da se uradi. Nakon više od decenije štetočinske vladavine, Valjevo je konačno prodisalo zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću. Iza predsednika Srbije stoje rezultati, ekonomska stabilnost, konstantan rast plata i penzija, izgradnja svakog dela naše zemlje, podizanje ugleda Srbije u svetu, jasna vizija i plan za bolju budućnost. A najvažnije je što iza Aleksandra Vučića stoji narod, narod koji želi da se Srbija razvija u pravom smeru i da konačno, nakon sumornih vremena režima DSS-a i drugih relikta prošlosti, svi zajedno stvorimo zemlju po meri svakog građanina, ali i svih onih generacija koje tek dolaze.

Valjevo je na dobrom putu i tek će zablistati, a do tada, mislioci iz Demokratske stranke Sribije i Lokalnog fronta Valjevo, mogu da se vrate “na dremku” i da budu spokojni.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *