Uhapšen Poćutin vozač Sava Vuković zbog prebijanja supruge

Bivši vozač Dragana Jeremića Poćute, Sava Vuković (1973) iz Valjeva, uhapšen je rano jutros u Valjevu zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici na štetu supruge I.V. i krivično delo ugrožavanje sigurnosti na štetu više drugih lica ženskog pola.

Kako portal KOLUBARSKI.INFO saznaje, pripadnici Uprave kriminalističke policije Policijske uprave Valjevo jutros oko 5 časova uhapsili su Savu Vukovića (1973) iz Valjeva zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela.

Prema informacijama do kojih je došao portal KOLUBARSKI INFO, Sava Vuković je noćas na jednom rođendanu, gde je bila prisutna i njegova supruga I.V. iznenada upao i pretukao je zadavši joj više udaraca, a incident se dogodio u prisustvu njenih prijateljica i dece. Vuković se potom okrenuo prema preplašenim ženama koje su svedoci ovog događaja i uputio im niz pretnji: “Nemoj neko da me je prijavio policiji. Naći ću ga i zaklati!”, a potom se okrenuo i otišao.

Prema tvrdnjama očevidaca slučaj je odmah prijavljen policiji, a kako saznajemo Sava Vuković je jutros oko 5 časova i uhapšen kada su ga pripadnici Uprave kriminalističke policije Policijske uprave Valjevo lišili slobode.

Prema nezvaničnim informacijama, prijavi su se pored Vukovićeve supruge pridružile i druge žene D.P., J.R., G.B., I.L., S.M., S.Ž i M.R. sve iz Valjeva.

Prema nepotvrđenim informacijama, ovo nije prvi put da Sava Vuković prebija svoju suprugu. Prema rečima našeg izvora koji je želeo da ostane anoniman, Vuković je to već nekoliko puta činio, a slučajevi nisu prijavljivani policiji jer se Vuković uvek pozivao na Poćutu govoreći kako uživa njegovu zaštitu.

Najnoviji slučaj nasilja u porodici za sada je prošao bez odjeka u javnosti, jer gotovo da nijedan valjevski medij o ovom slučaju nije izvestio, pa se stoga postavlja pitanje zbog čega su pojedini valjevski mediji koji su najglasniji u ovakvim situacijama ovoga puta ostali nemi.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

2 Komentara

  1. Direkcija
    August 30, 2019 - 11:34 am

    Uhapsen pa pusten!Covek unakazio zenu,pretio da ce zaklati jos sedam zena,sve to pred decom,pobegao sa lica mesta…Pa tacno treba da ostvari svoje pretnje da bi neko reagovao!

    Reply
  2. Meda
    August 30, 2019 - 11:43 am

    Pa osokolilo se to,kao i onaj Goran Marković,prete,biju,ucenjuju,niko im ništa ne može!

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *