Uhapšeni policajac iz Valjeva grizao devojku za uši, davio je i udarao joj glavom o zid

M. S. (36), pri­pa­d­nik MUP Sr­bi­je, uha­p­šen je zbog su­m­nje da je pre­tu­kao svo­ju de­vo­j­ku V. D. (41), da­vio je i uda­rao joj gla­vom o zid. Njemu je, nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Policajac M. S. (36) iz Valjeva uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju devojku V. D. (41), s kojom je godinu i po u emotivnoj vezi.
Kako nezvanično saznajemo, policajac je partnerku maltretirao zbog ljubomore, navodno jer je u njenom telefonu pronašao imena raznih muškaraca.

“Njih dvoje su se zabavljali 15 meseci, ali nisu živeli zajedno. Kobnog dana devojka je došla kod policajca kući i usledio je horor, pošto je M. S. u telefonu svoje izabranice pronašao sadržaj koji mu se nije svideo”, objašnjava izvor i dodaje:

“Sumnja se da je on iskoristio momenat dok je V. D. bila u toaletu i uzeo joj mobilni telefon. Navodno, u njemu je pronašao brojeve telefona nekoliko njemu nepoznatih muškaraca. Kad je žena izašla iz kupatila, počeo je da je ispituje ko su ti ljudi i odakle ih zna. Tada je među njima izbila svađa”, kaže naš izvor.

policajac valjevo
Uhapšeni policajac, Foto: Facebook

Devojka je pokušala da prekine svađu odlaskom iz kuće, ali je M. S. tada postao jako agresivan. Zaključao je vrata i opalio joj šamar.

“Onda je počeo da se iživljava. Vukao ju je uz stepenice do sobe na spratu. Bacio ju je na krevet i počeo da je davi. U jednom trenutku ju je iz sve snage bacio na zid i udarao joj glavom o zid. Vukao ju je i grizao za uši, ali i za druge delove tela”, prepričava naš sagovornik upućen u slučaj.

Ko zna kako bi se ovo batinanje završilo da V. D. nije nekako uspela da se izvuče iz ruku nasilnog dečka i otključa vrata kuće.

“Čim je pobegla, pozvala je policiju i prijavila nasilje. Medicinska pomoć pružena joj je u Urgentnom centru bolnice u Valjevu, a lekari su pregledom utvrdili da ima brojne masnice, hematome, ugrize, otiske prstiju i šaka na vratu. Uočeno je i da ima povrede od ugriza”, objasnio je naš sagovornik i dodao da su lekari V. D. zbog povrede vrata stavili kragnu.

Osumnjičeni službenik MUP-a saslušan je u tužilaštvu i određen mu je pritvor do 30 dana.

“On se sumnjiči da je izvršio krivično delo zlostavljanja i mučenja, a ne nasilje u porodici, pošto sa žrtvom nije živeo u vanbračnoj zajednici”, objašnjava izvor i dodaje da je M. S. izrečena i mera zabrane prilaska i kontaktiranja sa žrtvom.

Uhapšeni M. S. na saslušanju je sve negirao i ispričao potpuno drugačiju priču.

“On je tvrdio da partnerku nije ni pipnuo, a kamoli mučio i tukao. Tvrdio je i da se tog dana u njegovoj kući nije dogodila nikakva svađa među njima. Rekao je da je V. D. povrede nanela sama sebi, da bi mu se osvetila jer joj je rekao da raskidaju, pošto nije mogao da izdrži njenu ljubomoru”, kaže izvor.

J.I./kurir

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *