SKANDAL VEKA!! Đokoviću odbijena viza za ulazak u Australiju, mora da napusti zemlju!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće moći da brani titulu na Australijan openu, nakon što su federalne vlasti Australije odbile da mu odobre vizu za ulazak u Melburn kao nevakcinisanoj osobi.

Kako je saopštio Pol Sakal, koji je u nekoliko navrata imao najpouzdanije informacije, Novaku je definitivno odbijena viza i rečeno mu je da do kraja dana mora da napusti Australiju.

Novakovi advokati su takođe uključeni u slučaj i pripremaju žalbu pred sudom Viktorije.Ovo je rezultat višečasovne torture kroz koju je Novak prošao na aerodromu u Melburnu kada je sleteo jer su lokalne vlasti odbile da mu podrže vizu koju mu je prethodno izdalo medicinsko veće.

Novak Đoković nije dobio dozvolu za ulazak u Melburn, pošto su mu vlasti Viktorije odbile vizu uz navodno lošu dokumentaciju, koja se ne poklapa sa osobama koje su dobile medicinsko izuzeće.

Nakon višesatnog ispitivanja u prostorijama Imigracionog odeljenja, gde je od Novaka zatraženo da pruži dokumentaciju i dokaze na osnovu kojih je dobio medicinsko izuzeće, Novak Đoković je poslat u pritvor, gde se trenutno nalazi, saznaje Telegraf.

/Telegraf

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *