U Valjevu održan okružni odbor Srpske napredne stranke

„Članovima su se obratili predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić, potpredsednik Glavnog odbora Aleksandar Šapić, član Izvršnog odbora i koordinator Srpske napredne stranke za Mačvanski i Kolubarski okrug Branislav Malović, dok se u ime domaćina obratila Jelena Nikolić Lekić poverenik Gradskog odbora SNS-a u Valjevu.

Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo je istakla da u Srbiji  se danas ulaže više nego ikada, a Valjevo grad vrednih domaćina dobilo je istorijsku šansu da upravo zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću , izgradnjom kapitalnih investicija brze saobraćajnice kao i gasifikacijom i otvaranjem  novih fabrika i novih radnih mesta bude vraćeno na kulturnu, privrednu, ekonomsku i turističku mapu Srbije, mesto koje Valjevu pripada.

„To naši građani znaju, to su nam pokazali na prethodnim parlamentarnim i lokalnim izborima, kao i nedavno održanim izborima za Savete 13 Mesnih zajednica na kojima je Srpska napredna stranka osvojila apsolutnu većinu i istorijsku izlaznost birača“, rekla je Jelena Lekić Nikolić.

Član IO SNS Branislav Malović je izneo analizu rada odbora SNS ovog dela kolubarskog okruga, zaključio je da su svih šest odbora – Valjevo, Ub, Lajkovac, Ljig, Osečina i Mionica, dobro radili, da su na prethodnim izborima doneli apsolutnu pobedu i istakako da je Gradski odbor Valjevo na nedavno održanim izborima odnelo ubedljivu pobedu  gde je izlaznost bila preko 51%.

 

Predsednik IO SNS Darko Glišić, je na početku sastanka istakao da svim članovima Srpske napredne stranke predstoji ozbiljan rad u susret predsedničkim i parlamentarnim izborima. On je iskazao uverenje da su odbori SNS u Valjevu, Ubu, Mionici,Lajkovcu,Osečini i Ljigu spremni i sposobni da pokažu zavidne rezultate na predstojećim izborima.

„Mi nismo ovde da bi sakupljali što veći broj glasova, mi smo ovde da bi ostavili Srbiju sutra našoj deci, našim unucima u boljem stanju nego što su nama ostavili naši očevi i dedovi i da bi Srbiju u sledećih deset godina doveli u situaciju da više nikada ne bude kao pre deset godina kada je Srpska napredna stranka došla na vlast i potrošila dobrih pet godina za saniranje štete koja je načinjena prethodnih 20-30 godina. Narednih pet godina je potrebno da se postavi dobar temelj ekonomski pre svega, da se dovede Srbija u situaciju da može da bude ravnopravan partner daleko snažnijim zemljama u regionu“, naglasio je potpredsednik Glavnog odbora Aleksandar Šapić.

Po njegovim rečima Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem je stranka odgovornih ljudi koji se ponašaju dorasli poverenju koje dobijaju od od naroda. Narod prepoznaje zalaganje stranke kojoj pripada i to ume da ceni, a na svima nama je ogromna odgovornost da damo sve od sebe i da opravdamo poverenje predsednika Aleksandra Vučića, ali i građana koji nam pružaju ogromnu podršku.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo“

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *