Od 12. jula vakcinacija protiv virusa korona u Domu zdravlja

 

 

S obzirom na epidemiološku situaciju i znatno manje interesovanje za imunizaciju, Dom zdravlja Valjevo obaveštava građane da se od ponedeljka 12. jula vakcinacija (i revakcinacija) protiv koronavirusa iz hotela „Narcis“ premešta u prizemlje zgrade Doma zdravlja.

Prijava i lekarski pregled obavljaće se u ordinaciji broj 1 Odeljenja opšte medicine, desno od glavnog ulaza, dok će prijem vakcine i izdavanje potvrde  biti u ordinaciji preko puta glavnog ulaza, na kraju hodnika.

Vakcinacija će se obavljati u skladu sa radnim vremenom Doma zdravlja: radnim danima od 7 do 20, a vikendom od 8 do 18 časova. Fajzer će moći da se primi samo u prvoj smeni –  od 7 do 14 sati, a  Sinofarm i ostale vakcine ceo dan.

Od ponedeljka 12. jula u normalan režim vraća se i ambulanta Peti puk, radnim danima od 7 do 14 sati. Podsećamo da je Ambulanta u Domu penzionera već 10 dana na usluzi pacijentima, sa radnim vremenom od 7 do 20 časova, osim vikendom.

Opšte medicina, Medicina rada i Pedijatrija funkcionišu u svom nekadašnjem prostoru. Pedijatrija u zgradi Doma zdravlja obavlja i preglede dece sa simptomima respiratornih infekcija i povišenim temperaturama.

 

KOVID ambulanta za odrasle i dalje je u u Novom naselju. Radno vreme je od 7 do 20, vikendom od 8 do 18 sati.

 

Raspored rada seoskih ambulanti: Divci utorkom i petkom, Kamenica sredom i četvrtkom, Stave ponedeljkom, Dračić utorkom i Gola Glava četvrtkom

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *