“Naši snovi” – 20 godina uspešnog rada sa decom sa posebnim potrebama

Udruženje za pomoć deci sa posebnim potrebama “Naši snovi” osnovano je 2001.godine, u cilju zaštite i ostvarivanja prava osoba sa smetnjama u razvoju i invaliditetom i njihovih porodica.
Tokom 20 godina postojanja, ovo udruženje je radilo na ispunjavanju mnogo programskih ciljeva koji su omogućili bolji i kvalitetniji život mnogobrojnim porodicama na tritoriji grada Valjeva.

“Verujemo da smo unapredili rad sa osobama koje imaju teškoće u razvoju, povezali roditelje i stručne radnike koji brinu o njima. Sva naša postignuća samo su potvrda da smo na dobrom putu, a svi problemi i prepreke samo su izazov koji nas čini jačim i čvršćim da stvorimo bolje uslove našim korisnicima”, kaže Suzana Momčilović, programski direktor udruženja Naši snovi.
Suzana kaže da su počeli skromno i tiho, ali sa puno želje i entuzijazma da daju sopstveni doprinos u razvoju boljih uslova, koji su danas vidljivi, održivi i primenljivi.

Naglašava da veruje da su unapredili rad sa osobama koje imaju teškoće u razvoju, povezali roditelje i stručne radnike koji brinu o njima.
“Sva naša postignuća samo su potvrda da smo na dobrom putu, a svi problemi i prepreke samo su izazov koji nas čini jačim i čvršćim da stvorimo bolje uslove našim korisnicima.
Počeli smo skromno i tiho, ali sa puno želje i entuzijazma da damo sopstveni doprinos u razvoju boljih uslova, koji su danas vidljivi, održivi i primenljivi.
Verujemo da smo unapredili rad sa osobama koje imaju teškoće u razvoju, povezali roditelje i stručne radnike koji brinu o njima”, zaključuje Suzana Momčilović.
„Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je sredstvima grada Valjeva, u okviru projekta “Bez prepreka” za 2021. godinu.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *