GO SNS Valjevo najoštrije osuđuje besramno širenje laži o Danilu Vučiću

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo najoštrije osuđuje besramno širenje laži o Danilu Vučiću  sinu predsednika Srbije, posredstvom Đilasovog portala stavljajući ga u kontekst svih onih nečasnih radnji kojima su oni bili skloni dok su svojevremeno sa pozicije vlasti pljačkali ovu državu i njen narod.

Medijska hajka koja se vodi protiv predsednika Vučića preko napada na njegovu decu je očajnički potez Dragana Đilasa u nedostatku političkog programa, ideologije i vizije koju bi mogli da ponude građanima. Brutalan obračun sa predsednikom u nameri da, kada ne mogu da mu se suprotstave argumentima, radom i rezultatima, pokušavaju da ga slome stalnim napadima na decu. To je nedopustivo, niko ne sme da koristi decu u političke svrhe.

Napadi, pritisci, pretnje, sve to što stalno i sinhronizovano rade ostaci bivšeg režima, njihovi tajkuni ali i strani centri moći, samo je dokaz da je politika koju vodi predsednik Vučić  u najboljem interesu za građane Srbije. Niti će oni našeg predsednika oslabiti, niti će ga naterati da odustane od velike težnje za bolju budućnost Srbije.

Srbija neće zaboraviti bahate tajkune, lopove i preletače, jer koštali su je mnogo i novca i izgubljenih godina. A mafiju, batinaše i kriminalce treba tražiti u njihovim redovima. To je njima prirodno okruženje i dobro društvo, i jedini jezik koji govore a i razumeju.

Građani Srbije to dobro prepoznaju, i da ne može mržnja i laž da zamene i zamagle istinu i rezultate koje predsednik i naša zemlja ostvaruje.

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *