Na sednici Skupštine ostavka i imenovanje

Gradski odbornici potvrdili su ostavku glavnog urbaniste, a imenovali novog direktora Centra za socijalni rad.

Na sednici gradske Skupštine najpre je konstatovana ostavka sada već bivšeg urbaniste Jasne Mićić. Da su odbornici očekivali ovakav ishod potvrdjuje i činjenica da se na trenutak čulo i pljeskanje u Sali.

Odbornik Dragan Popović Pop za govornicom je rekao: „Moram da se ovde zahvalim gradonačelniku jer danas smo ispratili štetočinu, glavnog urbanistu. Mnogo štete nam je nanela ova osoba, ali nikad nije kasno da ode, zato hvala“.

Šef odborničke grupe SPS-a Djordje Pavlović je pre svega insistirao na odgovornosti. „U redu je podneti ostavku, ali ovde je prvo urbanista morala da podnese izveštaj o tome šta je radila i da snosi odgovornost za ono što jeste ili nije uradila, a trebalo je“, rekao je izmedju ostalog Pavlović.

Na istoj sednici izabrana je i vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad. Tako da je novi vd direktor Teodora Jovanović diplomirani defektolog  – specijalni pedagog. Ona je na ovom mestu zamenila Katarinu Milićević koja je dužnost direktora Centra obavljala u proteklim godinama.

Ostavku na mesto odbornika na istoj sednici podneo je Ivan Beljić SNS jer je u medjuvremenu imenovan za vršioca dužnosti direktora JP Kolubara.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *