Rasturena još jedna korona žurka: U Valjevskom lokalu zatečeno više od 150 gostiju posle 20.00 sati

Komunalna milicija Valjeva zatekla je, prilikom kontrole u nedelju uveče, oko 150 gostiju u gradskom restoranu kod Valjevske pivare.

Prilikom kontrole, policajci su nakon 20 časova u ovom restoranu zatekli oko 150 ljudi. Jedan deo njih bili su gosti organizovane rođendanske proslave sa muzikom sa razglasa u jednom delu ovog objekta, dok su u drugom delu restorana bili redovni gosti.

Organizatoru proslave, koji je tvrdio da “nije prisutno više od 50-ak ljudi”, napisana je prekršajna prijava, a restoran je ispražnjen.

U toku večeri, komunalna milicija je u još dva ugostiteljska objekta u Valjevu zatekla kršenje propisanih epidemioloških mera vezanih za dozvoljeni broj gostiju u objektu, pri čemu je jedan od ugostitelja, koji do sada nije kršio pravila, dobio samo opomenu i upozorenje, dok drugom pisan prekršajni nalog.

U dosadašnjim kontrolama na teritoriji Valjeva, od kako je donet set mera o ograničenju broja ljudi i radnog vremena, komunalna policija je napisala više od 50 prekršajnih naloga za kršenje epidemioloških mera i više od 10 naloga ugostiteljima zbog prekršaja radnog vremena.

Kolubarski Info / kurir.rs / Foto: Ilustracija

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *