U sredu počinje vakcinacija građana protiv korona virusa

Dom zdravlja Valjevo obaveštava javnost da će u sredu 20. januara od 8 ujutro, u velikoj sali hotela „Grand“, početi vakcinacija građana protiv korona virusa. Imunizacija će se sprovoditi kineskim vakcinama „Sinofarm“, kojih je Dom zdravlja Valjevo za sada dobio 1.500 doza.

U toku popodneva i večeri osoblje Doma zdravlja poziva građane koji su se prijavili za vakcinaciju preko portala e-uprave i saopštava im njihove termine za vakcinaciju. Termini su na 10 minuta, a vakcinacija će trajati do 20 časova. Dom zdravlja je u sali „Granda“ opremio četiri punkta za rad medicinskog osoblja, s tim što će se vakcina primati na dva.

S obzirom na činjenicu da su pojedini sugrađani danas dobili SMS poruku od E-uprave o sutrašnjem terminu za vakcinaciju, Dom zdravlja podvlači da će se vakcinacija odvijati isključivo na osnovu telefonskog poziva osoblja Doma zdravlja Valjevo i termina koji tom prilikom budu saopšteni. Imunizacija će i narednih dana biti nastavljena od 8 do 20 časova u hotelu „Grand“, takođe po rasporedu o kojem će građane telefonom obaveštavati radnici Doma zdravlja Valjevo.

Veliku salu hotela „Grand“ vlasnici su ponudili i besplatno ustupili za potrebe vakcinacije stanovništva.

Kolubarski Info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *