Sedmo onlajn izdanje Valjevskih filmskih susreta

Sedmo onlajn izdanje festivala VALjEVSKI FILMSKI SUSRETI održaće se od 10. do 13. decembra 2020. godine pod sloganom “PROREZ”.

Glavni program onlajn izdanja 7. Valjevskih filmskih susreta održava se na platformi Cinesseum i dostupni su za svu publiku na teritoriji Srbije.

Takmičarski program kratkog igranog filma biće dostupan tokom celog trajanja festivala, sa neograničenim brojem pristupa, dok će se dugometražni filmovi emitovati u terminima definisanim u programu.

Broj gledalaca koji mogu pristupiti gledanju dugometražnom programu je ograničen na 100 gledalaca po filmu, pa svoje mestu možete obezbediti dolaskom na vreme.

Ceremonije otvaranja, zatvaranja, kao i prateći program održavaće se na društvenoj mreži Facebook, gde ćete biti u prilici da pogledate strimovane sadržaje i priključite se tribinama u bilo kom trenutku trajanja.

Po odabiru filma biće potrebno da se registrujete na platformi pomoću korisničkog imena i imejl adrese. Kompletan program je besplatan!

Festival organizuje VAKUM u saradnji sa platformom Cinesseum , a festival su podržali Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije i grad Valjevo.

Festival otvara film „Otac“ Srdana Golubovića, 10. decembra u 20 časova.

Sve dodatne informacije i pitanja možete postaviti na Facebook i Instagram stranici festivala.

VFS Facebook: valjevskifilmskisusreti

VFS Instagram: @valjevski_filmski_susreti

Cinesseum: cinesseum.com

Program festivala: Program festivala

Kolubarski Info 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *