OŠ “Milan Rakić” na obrazovnoj mapi sveta

• Među 100 globalnih izložbenih škola

Nakon nekoliko krugova nominacije, Osnovna škola „Milan Rakić” iz Mionice se našla u privilegovanom društvu sto obrazovnih ustanova na svetu koje će u svojstvu globalne izložbene škole učestvovati u onlajn globalnom obrazovnom događaju na temu „Kako smo integrisali ekseperimentalno učenje u našu školu“ (How we integrated experiential learning in our school) u okviru Svetske nedelje obrazovanja (T4 World Education Week) od 5. do 9.oktobra.

OŠ „Milan Rakić“ na obrazovnoj mapi sveta
OŠ „Milan Rakić“ na obrazovnoj mapi sveta

Onlajn predstavljanje OŠ „Milan Rakić“ zakazano je za 5. oktobar u vremenskom periodu od 18 do 19 časova po našem vremenu, odnosno od 16 do 17 časova po griničkom srednjem vremenu. Tom prilikom, o obrazovanju u Mionici, ali i Srbiji i drugim sličnim temama govoriće predsednik opštine Mionica Boban Janković, direktorka OŠ „Milan Rakić“ Slađana Ranković, dr Branislav Ranđelović, direktor Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja Srbije, Olivera Todorović, pomoćnik direktora Zavoda za unpređivanje obrazovanja i vaspitanja Srbije, Vera Jovanović, bivša koordinatorka Zajedničkog programa Ujedinjenih nacija UNICEF-ove komponenete i Željana Radojičić Lukić, učiteljica OŠ „Milan Rakić“, Mionica.

Registracija i prisustvo svim događajima u okviru Svetske nedelje obrazovanja su besplatni i vrši se preko sajta https://worldeduweek.org/.

Kolubarski Info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *