Održan prvi Međunarodni rukometni turnir, Ekipa „Metalac 2015“ odnela pobedu

Međunarodni turnir u rukometu pod nazivom „Trofej grada Valjeva“, održan je u nedelju, 9. februara u Hali sportova povodom 140 godina organizovanog sporta u Valjevu, ali i pet godina ŽRK „Metalac 2015“.

Na turniru je učestvovalo osam ekipa, a pobedila je ekipa „Metalac 2015“ iz Valjeva. Drugo mesto zauzeo je „Barič“, a treće mesto „Medicinar“. Prema rečima organizatora iz „Metalca“, ovo je samo jedna u nizu manifestacija koje će se održati u našem gradu.

Za najboljeg igrača turnira je proglašena Milica Stevanović iz ŽRK „Radnik“, Bjeljina, a za najboljeg golmana Sara Svilar iz ŽRK „Kolubara“.

Foto: Kolubarski Info / Željko Bošković

Predsednica ŽRK „Metalac 2015“ Ana Gajić i trener Katarina Đurić, uručile su pehare i medalje pobedničkim ekipama za prva tri mesta, a pehare svim učesnicima uručio je Miodrag Lazić, predsednik Komisije za sport Grada Valjeva. Svaka ekipa je dobila po dve rukometne lopte kao dar Rukometnog saveza Srbije.

Izuzetnu organizaciju turnira sproveli su članovi ŽRK „Metalac 2015“, posebno Ljiljana Novokmet, Milan Gajić, Katarina Đurić, Ana Gajić, Dragan Stevanović, Tanja Damnjanović, Dušan Novokmet, dr Branka Antić, kao i starije igračice kluba.

Organizatori su se zahvalili sponzorima i donatorima koji su doprineli da turnirom budu veoma zadovoljni svi učesnici, navijači, roditelji i gosti.

Predsednica kluba Ana Gajić je izjavila da je ovo prvi turnir, a namera je da postane tradiocionalni i da se iduće godine očekuje znatno veći broj učesnika.

Kolubarski Info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *