Slavica Vujanac u nervnom rastrojstvu danas u naselju Obrena Nikolića

Danas u naselju Obrena Nikolića pojavila se Slavica Vujanac i vidno uznemirena tražila da neko da izjavu u vezi teksta koji je objavljen na portalu kolubarski.info.

Podsećamo, smenjena načelnica za imovinsko-pravne odnose Jelica Stojanović je poznata pravosudnim organima iz afere “Geometar”. potpredsednica SPS-a Stojanović zadužena za imovinu grada koju je pustošila i za to platila samo 100.000 dinara i nastavila da prodaje svoju imovinu gradu Valjevu kako je ona htela. Kako naš izvor iz Gradske uprave navodi, stan površine 29 kvadrata nalazi se u ulici Obrena Nikolića 10 u zgradi koja je izgrađena 1960. godine. Zgrada je paljena 5 puta, a pretežno je naseljena romskom populacijom. Korisnica stana Nada Matić je samohrana majka dvoje dece i nije u rodbinskim niti kumovskim odnosima ni sa kim iz Gradske uprave. Ova nepokretnost je dva puta oglašena za prodaju u “Novostima” i na sajtu grada, a pomenuta Nada Matić je bila jedina zainteresovana za ovaj stan. Prethodno se Nada Matić u nekoliko navrata obraćala pomenutoj načelnici sa molbom za pomoć. Ovaj slučaj je primer kada gradonačelnik sagleda problem u kom građani nisu samo klijenti i birači, nego ljudi sa svojim mukama i potrebama kojima birokratija oličena u Jelici Stojanović zagorčava život.

Slavica Vujanac je vikala po naselju tražeći da neko da izjavu u vezi kupovine stana Nade Matić iz Valjeva: “Ko je ta Nada Matić , zašto mi ne date izjavu?”

Majke sa malom decom odmah su sklonile svoje mališane sa ulice koji su se uplasili od pojave Slavice Vujanac-Poćutanac. Kako naš izvor navodi, jedno dete je počelo da plače i reklo majci: “Mama ova žena ima praseće prste. Ja se nje plašim”.

Takođe, Vujanac je poznata u Valjevu kao ljubavnica doktora Poćute, a kako kolubarski.info saznaje Slavica Vujanac je uznemirena jer je njen ljubavnik doktor Poćuta otišao sa ženom u Bolonju, kako bi osvežio svoj brak.

Kako naši izvori navode, “novinarka” se tresla i slikala po naselju, a potom se udaljila u crnom automobilu u pravcu bolnice.

Kolubarski.info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *