Zvonko Stojković truje decu u Valjevu?

“Meso neprijatnog mirisa, lepljivo, nekarakteristične boje, neodgovarajuće temperature, nezadovoljavajućeg kvaliteta (meso koje je prepuno vezivnog tkiva sa dosta masnoće)”.

“Isporuku često prati nepotpuna dokumentacija, kao i dekleracija prilikom prijema odnosno isporuke”.

“Neadekvatno transportno pakovanje jaja (vlažne kutije, prljave podloške, neprijatan miris) i takođe vrlo često bez važeće prateće dokumentacije. U prilogu ovog dopisa nalaze se fotografije jaja prilikom jedne od isporuka, gde se može videti da su jaja sa crvljivim sadržajem”.

Ovo su samo neke od konstatovanih i potvrđenih činjenica koje prate Ugovor o nabavci između Predškolske ustanove “Milica Nožica” iz Valjeva i “Palanka Promet” doo iz Smederevske Palanke, čiji je vlasnik Zvonko Stojković, u narodu poznatiji pod nadimkom “Svinja”.

Navodi Predškolske ustanove i dokumentacija koja nam je dostavljena potpuno potvrđuju pisanje našeg portala o sumnjivim poslovima Zvonka Stojkovića i sa njim povezanih lica.

Nadamo se da ovo nije i dokaz da je Stojković umešan u otkup leševa stoke i njihovu “obradu” za ljudsku upotrebu, o čemu smo nedavno pisali.

U narednih mesec dana dokumentovano ćemo se baviti ovim skandalom.

Pobogu, Zvonko, pa DECA su u pitanju!

Penzionisani službenik bezbednosti pretio u Svinjino ime?

Savesni radnici Predškolske ustanove “Milica Nožica” u Valjevu, koji su se suprotstavili Zvonku Stojkoviću, u narodu poznatijem pod nadimkom “Svinja”, trpeli su ozbiljne pretnje i pritiske jer nisu deci hteli da spremaju crvljiva jaja i lepljivo meso neprijatnog mirisa koje im je dostvaljala “Palanka Promet” doo.

Oni su su ovakve namirnice, namenjene i neophodne za ishranu predškolske dece, sa navedenim propustima  vraćali dobavljaču. Zvonko uzeo pare, deca ostala gladna, a radnici dobili pretnje. Sada su rešili da progovore i javno upozore sve druge ustanove širom Srbije, koje posluju sa firmama Zvonka Svinje.

– O svakom problemu isporučilac robe je obavešten. Često su bili jako neprijatni, kako zakonski zastupnik Zvonko Stojković tako i zaposleni u Palanka Prometu. Plašeći se za ličnu bezbednost, mnogi zaposleni u vrtiću nisu smeli da preduzmu drastične mere, jer su se iz Palanka Promet pozivali na političke veze. Uvek su naglašavali da je jedan od njihovih zaposlenih bivši pripadnik službe bezbednosti u penziji i da bi bilo bolje da gledamo svoja posla, kažu zaposleni u PU “Milica Nožica” u Valjevu.

Javno pozivamo Stojkovića da kaže ko je taj “bezbednjak” koji preti u njegovo ime i šta znači “gledati svoja posla”, kada se zaposleni u vrtiću  trude da spreče trovanje dece? Jesu li Zvonku Svinji baš toliko pare pomutile mozak, da bi i decu trovao, samo da zaradi?

Nastaviće se…

epodunavlje.rs

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *