Valjevo: Uhapšen zbog sumnje da je skakao gostu po ugipsanoj nozi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su S. Ž. (1998) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Sumnja se da je on, 13. februara, u ugostiteljskom objektu, tokom jedne proslave, skakao gostu po povređenoj ugipsanoj nozi, kao i da je gađao flašom organizatora i dvadesetdvogodišnju devojku.

On je takođe, kako se sumnja, nakon što je napustio lokal, pokušao da se vrati ali ga je sprečio organizator proslave koga je, tom prilikom, udario pesnicom u glavu i naneo mu lake telesne povrede.

Osumnjičeni se tereti da je potom, iste noći, nakon kraće verbalne rasprave, udario pesnicom i nogom u glavu tridesettrogodišnjeg muškarca, nanevši mu teške telesne povrede zbog kojih je zadržan na daljem lečenju u Opštoj bolnici u Valjevu. Sumnja se da je on udario u glavu i lakše povredio i muškarca (36) koji je bio u društvu tridesettrogodišnjaka.

Osumnjičenom je, po nalogu osnovnog javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova. Nakon saslušanja, na predlog tužioca, osumnjičenom je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana, navodi se u saopštenju Policijske uprave Valjevo.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *