U petak 22. februara: Humanitarna revijalna trka na stazi Crni vrh!

Revijalna trka humanitarnog karaktera u vožnji paralelnog slaloma održaće se u petak 22. februara na ski stazi Crni vrh na Divčibarama sa početkom u 11 časova. Staza će ovoga dana biti zatvorena.

Revijalnu trku svečano će otvoriti dr Nenad Dimitrijević načelnik službe za ginekologiju i akušerstvo Opšte bolnice u Valjevu. Sredstva prikupljena od startnine biće uplaćena Udruženju “Rodi se na lepom mestu” za obnovu i modernizaciju odeljenja ginekologije i porodilišta Opšte bolnice u Valjevu. Trku organizuju Divčibare Ski Resort i Skijaški savez Srbije.

Najbržim takmičarima u muškoj i ženskoj konkurenciji sleduju diplome, medalje za prva tri mesta i pehar za osvojeno prvo mesto na trci. Vila Bob Petošević poklanja vaučer za smeštaj na Divčibarama za pobednike – vikend za prvo mesto, noćenje za drugo mesto i dnevni boravak za treće mesto. Hotel Pepa obezbeđuje smeštaj za organizatore trke, a Divčibare ski Resort poklanja ski karte za osvojena prva tri mesta na trci. Svim učesnicima humanitarne  trke obezbeđeni su hrana i piće u danu održavanja trke.

Učesnici trke paralelno će voziti slalom u dužini od 300 metara, a oni koji ostvare bolje vreme prolaze dalje. Pravo učešća na trci imaju svi koji se prijave i uplate startninu u iznosu od 3.000 do 10.000 dinara.

Prijave za učešće na trci (ime, prezime, datum rođenja i broj mobilnog telefona) vrše se putem mejla: info@divcibareskiresort.com.

Uplate za učešće u humanitarnoj trci mogu se izvršiti na sam dan trke (22. februar) na mestu održavanja trke do 10 časova ili pre dana trke sa naznakom „ Humanitarni spust za valjevsko porodilište“ – uplatom na račun udruženja „ Rodi se  na lepom mestu“ Raiffeisenbanka, broj:

Dinarski račun: 265691031000090794

Devizni račun: RS35265100000021220159

U vreme održavanja trke biće organizovane i dečije trke na ski poligonu gde pravo učešća imaju sva deca skijaši od 6 do 12 godina bez potrebe plaćanja startnine.

Pozivamo Vas da uzmete učešće u humanitarnoj trci i na taj način pomognete da bebe i mame i pre odlaska iz bolnice borave na lepom mestu.

Skijaj na lepom mestu. – Učestvuj u trci!

Rodi se na lepom mestu! – Podrži akciju!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *