DA SE SMRZNEŠ: SRC Petnica pod Poćutinim kišobranom, tj. suncobranom (deo drugi)

Ne smiruju se reagovanja povodom nedavno objavljenog teksta pod nazivom “DA SE SMRZNEŠ! SRC Petnica na udaru kriminala?!”. Redakciji portala kolubarski.info prethodnih dana pristigao je veliki broj pitanja, a najveće interesovanje javnosti vlada za nezakonitosti u radu Dragana Jeremića.  

Koliko je Dragan Jeremić bahato i naočigled svih građana Valjeva crpeo gradsku kasu i prema njoj se ophodio kao prema Alajbegovoj slami, možda najbolje potvrđuje činjenica da je njegov lični vozač, Sava Vuković, bio uključen u snabdevanje ugostiteljskih objekata u Petnici.

Naime, na osnovu priložene fotodokumentacije, vidi se kako Jeremićev vozač iz automobila marke škoda fabia, koji je inače vlasništvo gradske direkcije, iznosi pakete pića namenjene ugostiteljskim objektima. Sve ovo se dešava u toku radnog vremena.

dragan jeremic snabdeva petnicu
Jeremićev vozač, Sava Vuković, snabdeva kafiće u Petnici

Za ovaj “dvojac bez kormilara” vezuju se brojne anegdote. Veliki broj građana se čak i zapitao ko je tu kome šef budući da su vozača često viđali u daleko boljem izdanju nego njegovog pretpostavljenog.

Podsećanja radi, Ustanova za fizičku kulturu “Valis” iz Valjeva u čijem sklopu posluje i Sportsko-rekreativni centar Petnica, tokom prethodnih godina nije raspisala nijedan javni tender za davanje u zakup ugostiteljskih objekata, a što joj je po zakonu bila obaveza. Na taj način ugostiteljske objekte i ostale sadržaje u Petnici eksploatisali su pojedinci, ne poštujući zakonske procedure, i time sebi pribavili ogromnu finansijsku korist. U želji da svoj “biznis” učine još produktivnijim, ovako dobijene objekte, davali su u podzakup ostalim zainteresovanim licima i to za enormno velike iznose.

Portal kolubarski.info nastaviće da istražuje ovaj, ali i sve druge vidove zloupotreba, i da o tome obaveštava javnost.

Ekskluzivne vesti samo na portalu KOLUBARSKI.INFO

4 Komentara

 1. Sjajan
  April 27, 2018 - 1:20 pm

  Zato batica od vozaca ne izlazi iz VA 085 .. Renoa…

  Reply
 2. Vuković
  April 27, 2018 - 5:09 pm

  Sjašite sa Vukovića

  Reply
 3. Bokliba
  April 27, 2018 - 8:05 pm

  Je l’ to pretis novinarima? Ostavi kola na parking opstinski dokle bata da dovozi i razvozi do skole?
  Tisina da ne bi pale ostale slicice…

  Reply
 4. Sad but true
  April 28, 2018 - 2:07 pm

  Da li je to na pomolu dugo očekivani razvod braka i kraj ove vlasti u gradu?
  Biće da jeste! A i narodu je dosta pljačke od strane ove koalicije! Vi ste sramota ovog grada!

  Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *