VODAVODA potpisala Sporazum o izvozu i distribuciji vode u Katar, Bahrein i Saudijsku Arabiju

Tokom trodnevne posete Srbiji, kompanija “Caro General Trading” iz Kuvajta i njihovi partneri iz Katara, Bahreina i Saudijske Arabije, pored posete Domu VODAVODE u Banji Vrujci, danas su u prostorijama hotela Hilton, potpisali sporazum o izvozu vode u zemlje Zaliva sa kreatorom brenda VODAVODA, Vojinom Đorđevićem.

Predsednik opštine Mionica, Boban Janković, izrazio je zadovoljstvo što jedan proizvod iz Banje Vrujci parira svetskim brendovima.

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što danas prisustvujem potpisivanju ugovora koji je važan ne samo za ugovarače, već i za mala mesta kao što je Mionica, kao što je Banja Vrujci. Ovaj ugovor je važan za Srbiju i za srpsku privredu. Potpisivanje sporazuma i dodela sertifikata za izvoz i distribuciju VODAVODE na tržišta Katara, Bahreina i Saudijske Arabije je potvrda da jedan srpski proizvod može da zadovolji zahteve svetskog tržišta i da konkuriše najboljim svetskim brendovima, izjavio je Janković.

Gradski menadžer Grada Beograda Goran Vesić potvrdio je važnost potpisanog sporazuma.

Srbija i Beograd bogati su vodom i mi itekako imamo šta da ponudimo svetu. Izuzetno je važno za Srbiju i grad Beograd da imamo saradnju sa zemljama Zaliva, i što srpski proizvodi zbog svog kvaliteta pronalaze put do ovako udaljenih zemalja. Hvala kompaniji VODAVODA na sklapanju sporazuma o distribuciji i izvozu VODAVODE za Katar, Kuvajt, Bahrein i Saudijsku Arabiju za koji sam siguran da će doneti dosta dobrog Opštini Mionica, srpskoj prestonici i našoj zemlji, rekao je Vesić.

Generalni menadžer kompanije “Caro General Trading” iz Kuvajta, Abdulazis Abdin, u ime svojih partnera iz Katara, Saudijske Arabije i Bahreina, istakao je oduševljenje Srbijom i njenim gostoprimstvom: “Veoma smo srećni što je VODAVODA već na tržištu Kuvajta, a kao regionalni distributer očekujemo da će imati i velikog uspeha i u Kataru, Saudijskoj Arabiji i Bahreinu.”

Ceremoniji potpisivanja sporazuma prisustvovao je gradski menadžer grada Beograda Goran Vesić, predsednik opštine Mionica, Boban Janković, ambasador Kuvajta u Beogradu, Njegova ekselencija Juset Ahmad Adbulsamad, kao i brojni prepadnici medijskih kuća.

VODAVODA potiče iz Banje Vrujci, sa dubine od 605 metara. Flašira se na izvoru, bez ikakve obrade, u Novom domu VODAVODE. Nosilac je sertifikata NSF, kao prva mineralna voda iz Srbije, čime je svrstana u red najprestižnijih voda na svetu, kao što su Evian, Eden, Fiji.

Izvor: mionica.rs

Ostale vesti možete pročitati ovde.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *