RIK: “Aleksandar Vučić – Za našu decu” – prva proglašena lista

Republička izborna komisija proglasila je prvu listu za parlamentarne izbore 26. aprila – listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, Srpske napredne stranke, na kojoj je prvi ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

U rekordnom roku, za samo pet sati, pristalice Srpske napredne stranke prikupili su 50.000 potpisa – ljudi su čekali u redovima kako bi dali svoju podršku politici predsednika Aleksandra Vučića.

Preplašeni onim što su videli, “bojkotaši” su upali u dosad neviđeno stanje duha, i svoju agresiju su pojačali do maksimuma – pojedini mediji i žuti botovi na društvenim mrežama sipaju mržnju prema svemu dobrom i poštenom što se dešava u Srbiji i što njihove političke idole sprečava da ponovo uspostave konekciju “državni budžet-njihovi džepovi”.

Čak su govorili da se SNS muči da sakupi 10.000 potpisa, koliko je potrebno za listu, i da ljude pod pretnjom teraju da izađu! Te “neverne Tome” i malograđanski zloslutnici verovatno su se silno razočarali kad su danas videli čak 50.000 overenih potpisa predatih Republičkoj izbornoj komisiji!

Građani su, kao nikad dosad, prepoznali potencijal politike koju vode SNS i Vučić, i za dobro svoje dece sami su masovno odlazili u stranačke odbore da daju potpis boljoj budućnosti svoje dece. Potpis za smrtnu političku presudu tajkunima udruženim sa fašistima, koji su jedini spas od katastrofe koju bi doživeli na izborima našli u bojkotu.

Oni mogu da bojkotuju izbore, i treba to razumeti, jer suočavanje sa realnom podrškom koju imaju u narodu bilo bi neizdrživo za ego Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, a ego je, posle godina i godina laži, prevara i nasilja, jedino što im je ostalo.

Đilasovih jurišnika ima i na lokalu, u Valjevu, neki od njih se potajno nadaju da će se u Srbiji pojaviti i koronavirus da uništava preporođenu zemlju, ekonomiju, zdravstvo, fabrike, puteve, škole. I to sve da bi našli bar nešto loše, bar nešto što mogu da kritikuju, a da nije plod njihovih bolesnih izmišljotina.

Neka ne brinu: Srbija se izlečila od jedne mnogo teže bolesti, nazovimo je Žuta groznica, koja nas je koštala preskupo: odvela nas je u siromaštvo, beznađe, kriminal i nacionalni poraz. Na sreću, protiv ove bolesti postoji efikasna vakcina: zove se SNS, daje se jednom u četiri godine, po potrebi i češće, a sprečava razvoj bolesti u svim oblicima.

Uostalom, izbori će pokazati sve. Neutemeljene i maliciozne optužbe očas posla će pasti u vodu, a poštenje, rad, rezultati dobiće priliku za ocenu.

Kolubarski Info / Foto: Dnevnik

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *