Još jedna ulica u Ubu je asfaltirana

Uz pomoć Elektroprivrede Srbije ulica Gojka Doronjskog dobila je 275 metara novog asfalta. Stanovnici ove ulice su sa zadovoljstvom sačekali predsednika opštine Ub Darka Glišića i konstantovali su da su srećni jer su im uslovi za život poboljšani. Prašina i svaka veća kiša pravila im je velike probleme do sada.

Zgrada Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje dana,13.12.2019. godine predsednik opštine Ub Darko Glišić sa svojim saradnicima obišao je radove na zgradi Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Prema rečima prvog čoveka Uba, ova zgrada je decenijama čekala na rekonstrukciju. U toku je kompletna rekonstrukcija, biće zamenjeni: stolarija, podovi, kompletne instalacije. Predviđeno je i postavljanje lifta za osobe sa invaliditetom. Završetak radova planiran je do kraja godine.

Ub dobija teretanu na otvorenom

Predsednik opštine Darko Glišić sa svojim saradnicima posetio je i SC „Školarac“. Dana, 13.12.2019. godine počeli su i radovi na izradi prve teretane na otvorenom prostoru. Ministarstvo omladine i sporta je učestvovalo u finansiranju projekta. Ova teretana se prostire na 150 metara kvadratnih. Biće postavljeno deset sprava namenjenih i mlađim i starijim generacijama (STREET WORKOUT i sprave za razgibavanje).

Ambasador Japana u Ubu

Njegova ekselencija ambasador Đunići Marujama dana 12.12.2019. godine posetio je opštinu Ub.

kolubarski.info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *