“Visoki napon” drma Poćutu

Na osnovu Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, portal KOLUBARSKI.INFO uputio je nekoliko zahteva Gradskoj upravi grada Valjeva u cilju upoznavanja javnosti sa činjenicom kako je gospodin Marko Živanović na volšeban način postao član Gradskog veća grada Valjeva, a na insistiranje Dragana Jeremića – Poćute.

Postavili smo pitanje: “Da li je tačno da je novi član Gradskog veća grada Valjeva, Marko Živanović zvani Struja, godinama primao značajnu novčanu nadoknadu od grada Valjeva i ako jeste po kom osnovu imajući u vidu da je on već dugo invalidski penzioner?”

U gradu dugo lebdi pitanje kako je gospodin Marko Živanović – Struja na volšeban način postao član Gradskog veća grada Valjeva?

Ovo naročito budući da su najugledniji članovi iz redova SPS-a iskazali nezadovoljstvo njegovim postavljanjem za člana Gradskog veća jer je proguran kao prvi pik Dragana Jeremića – Poćute sa kojim je u prošlosti sarađivao na svim nivoima.

“Mišljenja smo da ovakav izbor za člana Gradskog veća sa naše strane šteti SPS-u i prouzrokovaće ozbiljen probleme u budućnosti”, rekao je za naš portal ugledan član SPS-a koji je želeo da ostane anoniman.

Uskoro opširnije …

Ekskluzivne informacije samo na kolubarski.info.

8 Komentara

 1. Nada T.
  April 15, 2018 - 8:43 pm

  Jeremić je godinama uništavao grad a sad je počeo da uništava i stranku koja mu je dala hleb. Treba ga izbaciti iz SPS-a. SPS ima jake i stručne kadrove a ovakav kadar mu samo šteti.

  Reply
 2. Damnjan Trifunović
  April 15, 2018 - 8:48 pm

  Gospodin 357 se osilio i misli da je glavni baja u stranci i gradu.

  Reply
 3. King of Valjevo
  April 15, 2018 - 9:07 pm

  Invalidska penzija a na platnom spisku grada. Lepo bogami. A mi obicni gradjani budimo opet ludi pa dajmo glasove poćuti I sps-u pa neka nam se smeje ovako direktno u lice. Lopuza belosvetska.

  Reply
 4. Danka
  April 15, 2018 - 9:42 pm

  Kad se samo setim da sam ga nekada cenila i poštovala. Sramota me.

  Reply
 5. Ivan
  April 15, 2018 - 10:31 pm

  357

  Reply
 6. Valjevac
  April 15, 2018 - 11:04 pm

  Lopine i kriminalci.

  Reply
 7. Tanja
  April 16, 2018 - 12:31 am

  Sve se to zna, Dragan je zadužio pola Valjeva i sada možemo samo da ćutimo i trpimo. Zbog takvih propadamo od kada je Tito umro.

  Reply
 8. OBAVESTAJAC
  April 18, 2018 - 11:11 pm

  Pouzdano znam da su socijalisti protiv ove odluke a da je Dragan na silu sproveo ovo u delo.Ali ne verujem da ce potrajati.Verujem u ostale socijaliste koji su vrlo pametni i nece dozvoliti Pocuti da unistava rejting stranci.

  Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *