Asfaltiranje puta u Prijezdiću

U toku je treća faza asfaltiranja puta u Prijezdiću. Na taj način biće rešen dugogodišnji problem meštana ovog, ali i okolnih sela, zbog uništenog puta koji koriste teški kamioni iz okolnih kamenoloma.

Trenutno su u toku radovi treće faze asflatiranja deonice puta u Prijezdiću, od skretanje za Kamenitovac do Prijezdića. Radovi su počeli 2019. godine kada je asfaltirano 2,5 kilometra, nakon čega je 2020. godine takođe asfaltirano 2,5 kilometra. Dužina ukupne deonice puta nakon ovih radova će iznositi 8,5 kilometara.

Radove izvodi Preduzeće za puteve „Valjevo“, a vrednost radova je 240 miliona dinara. Rok za završetak je do kraja građevinske sezone.

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković su danas obišli radove i uverili se da izvođač Preduzeće za puteve „Valjevo“ realizuje sve prema planu. Meštani sa kojima su razgovarali su im rekli da se ovim rešava ogroman problem žitelja, koji se godinama žale na katastrofalan put, zbog čega su u više navrata organizovali i proteste i blokade puta.

Asfaltiranjem ove deonice puta poboljšaće se uslovi življenja meštana ovih sela.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *