Gradski odbor SNS Valjevo najoštrije osuđuje napade i pretnje predsednikovoj porodici

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica, svakodnevno su izloženi napadima na društvenim mrežama. Poslednji u nizu napada je na društvenoj mreži Tviter, gde su osvanule jezive poruke upućene porodici predsednika Srbije. Ovo nisu prve, ali su svakako najmonstruoznije pretnje upućene nečijoj deci i porodici.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo, najoštrije osuđuje napade i pretnje, koje se kontinuirano upućuju predsednikovoj porodici.

Kampanja protiv predsednika Srbije, u kojoj od verbalnog nasilja nisu pošteđena deca, a ni ostali članovi porodice je nedopustiva. Ničija deca nisu zaslužila i ne smeju biti predmet najgnusnijih uvreda i verbalnog zlostavljanja. Ovakve pojave koje se manifestuju svakodnevnim napadima na predsednikovu decu nisu slika normalne i pristojne Srbije, za koju se zajedno sa predsednikom Srbije svakodnevno zalažemo i borimo.

Nakon ovakvih pretnji i napada, građani Srbije mogu videti šta je rezultat trenutne kampanje protiv predsednika – ogoljeno nasilje, prostakluk i mržnja.

Medijska hajka koja se vodi protiv predsednika Vučića napadima na njegove najbliže, jeste očajnički potez u nameri da predsednika stalnim napadima slome.

Laž, mržnja i napadi ne mogu da zamagle istinu i to građani Srbije prepoznaju. Niti će oni slomiti našeg predsednika, niti će ga naterati da odustane od velike težnje za bolju budućnost Srbije.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *