Mionički vukovci dobili laptopove od predsednika opštine Mionica

Predsednik opštine Mionica Boban Janković uručio je laptove najboljim mioničkim đacima kao nagradu za rad, trud i zalaganje tokom dosadašnjeg školovanja. Vukovu diplomu ove godine dobilo je četiri mionička osnovca.

Osnovna škola „Vojvoda Živojin Mišić“ u Rajkoviću ove godine imala je jednog đaka generacije i to Dušicu Jovanović iz Mratišića, dok je  u osnovnoj školi „Milan Rakić“ u Mionici za đaka generacije proglašena Nataša Čitaković iz Gornjeg Mušića, a Ksenija Vujičić iz Gunjice i Lazar Nikolić iz Mionice su poneli titulu vukovaca.

-Nadam se da će naši vukovci nastaviti da nižu uspehe i dalje. Dušica, Nikolina, Ksenija i Lazar su titule najboljih đaka opravdali i na prijemnom ispitu i pokazali svoje znanje.  Bitno je da imate cilj u životu i da na putu do njegovog ostvarenja usvajate nova znanja i razvijate svoje veštine. Želim vam da ostvarite svoje želje i ciljeve i da budete uspešni-poručio je Janković vukovcima.

Ove školske godine 120 mioničkih osmaka završilo je osnovno školovanje, a njih 26 postiglo je odličan uspeh.

Po rečima vukovaca, svi planiraju da nastave svoje školovanje i da se ponajviše oprobaju u prirodnim naukama. Uzimajući u obzir njihov uspeh i talentat, sigurno je da uspeh neće izostati u narednom periodu njihovog školovanja i da će zasigurno jednog dana postati uspešni inženjeri, lekari, naučnici, a pre svega dobri i vredni ljudi koji će udariti jake temelje razvoja i solidarnosti čitave zajednice.

Svi mionički osnovci ove sezone imaju pravo na besplatan boravak na bazenim SC „Mionica“, a svi mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju sve obuke i časove koje nudi opštinski „Centar za razvoj i obrazovanje“.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *