BESPLATAN ULAZ NA BAZENE ZA MIONIČKE OSNOVCE

Za više od 900 mioničkih osnovaca po šesti put za redom omogućen je besplatan ulaz na bazene Sportskog centra „Mionica“ u selu Mionica. Učenicima matičnih osnovnih  škola „Milan Rakić“ Mionica i „Vojvoda Živojin Mišić“ biće dovoljna samo đačka knjižica za besplatno kupanje tokom čitave sezone.

-Naši đaci su vredno radili tokom školske godine i zato smo odlučili da  i ove godine nagradimo njihov trud i zalaganje. Ulažemo u našu decu. Preko Centra za razvoj i obrazovanje smo obezbedili besplatnu pripremnu nastavu, školu glume i još mnogo toga, a sve u cilju da podstaknemo naše učenike da se obrazuju, uče i ulažu u svoje znanje – rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Opštinski Centar za razvoj i obrazovanje omogućio je i besplatnu pripremnu nastavu za učenike završnih razreda. Pripreme su započele prošle nedelje, a trenutno nastavu pohađa preko 50 učenika. Preko opštinskog Centra, mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju časove informatike, glume, folkora, jezika i dr.

Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskom halom, sprotskim terenima deci iz Mionice se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.

Opština Mionica je 2015. godine prvi put odlučila da osnovce nagradi besplatnim bazenom. Odluka rukovodstva Opštine je izazvala veliku zainteresovanost kod dece i pokazala se kao dobra, pa ne čudi  činjenica što se zadržala već šest godina.

Sezona na bazenima u selu Mionica počela je u subotu 29. maja  i otvoren je za sve

posetioce od 08:30 do 18 časova.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *