Saopštenje GO Srpske napredne stranke Valjevo

Povodom konferencije za novinare koju je juče održala Stranka slobode i pravde, i na kojoj su javnosti prezentovani određeni stavovi i najblaže rečeno laži, Gradski odbor Srpske napredne stranke će to ovom prilikom kratko prokomentarisati.

Da li je jučerašnja konferencija Stranke slobode i pravde recidiva nekadašnje Demokratske stranke, dvanaestogodišnje vladavine mraka, bolnih privatizacija, bespravnih bogaćenja, prodaje časti i zataškavanja istorije? Da li je to onaj period u kom je 500.000 ljudi ostalo bez posla?

To su zaboravili ali zato nisu zaboravili kao što nije ni njihov lider, Dragan Đilas, da vode politiku enormnog bogaćenja od Mauricijusa i Švajcarske preko Hongkonga do Moldavije gde geografsko-finansijska putanja vodi samo do jednog imena i to Dragan Đilas.

Tvrdnja da se do posla dolazi „botovanjem“, u najmanju ruku je smešna, ako se zna da je upravo Srpska napredna stranka zaslužna za dolazak novih investitora i otvaranje novih radnih mesta.

Da li će i 500 novozaposlenih nazivati „botovima“?

Da li su i više od 20.000 građana, koji su svojim glasom podržali politiku predsednika Aleksandra Vučića, takođe „botovi“?

Кada o Srpskoj naprednoj stranci, najjačoj stranci u Srbiji govore upravo Đilasovi puleni, potrčci u svakom smislu te reči, jednom rečju je tužno, a još tužnije ili bolje reći za svaku osudu je pokušaj i onih koji sebe smatraju partijom kao odbornik Ljubomir Radović, da predsedniku Srbije koji najavljuje investicije poruče da nije dobrodošao. Кoliko su on i njemu slični, dobrodošli u Valjevo, svedoči činjenica da imaju samo jednog odbornika u Skupštini grada.

Zato smo juče u Valjevu sa posebnom radošću dočekali najboljeg među nama, čoveka koji ima najjasniji cilj, koji nas motiviše da radimo bolje i više, a sve to za one najvažnije – građane Srbije.

Još jednom je predsednik Aleksandar Vučić potvrdio da će Valjevo u narednom periodu biti lider u regionu kako u ekonomskom, privrednom, turističkom tako i u kulturnom smislu.

U čemu je problem sa Strankom slobode i pravde u Valjevu? Stiče se utisak kao da ne mogu da podnesu brzi razvitak Valjeva, izgradnju Hale sportova, rekonstrukciju Valjevske bolnice, nove fabrike.

Da, Srpska napredna stranka je tu za svoje sugrađane, u Valjevu, u Hajduk Veljkovoj broj 7. Tu smo za sve probleme, male i velike. Nismo na Mauricijusu, niti Hongkongu, Moldaviji.

Naša valuta je dinar, a ne dolari, franci i evri. Naš cilj jeste zapošljavanje Valjevaca, ali ne samozapošljavanje, naš program je vidljiv i ostvariv, a vaš – nikad se ne ponovio, najblaže rečeno.

Gradski odbor Srpske napredne stranke ValjevoGradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

2 Komentara

 1. Mare
  March 24, 2021 - 9:09 pm

  Žalosno je što ssp stranka tajkuna Dragana Đilasa protiv koga se vodi istraga brojnih računa koje poseduje sa milionskim iznosima kao takvi služite se lažima i obmanama.

  Reply
 2. Nada
  March 24, 2021 - 9:13 pm

  Nove investicije kao sto su putevi, fabrike, zaposljavanja velikog broja ljudi, otvaranja novih radnih mesta, uspešna borba sa pandemijom i dr. treba da bude u fokusu interesovanja a ne kojekakve nedokazane i proizvoljne tvrdnje o botovanju i armiji internet aktivista i privilegijama istih. Uostalom ako je sve to toliko uspešno i tačno kao sto opozicija tvrdi zašto i oni ne organizuju isto i na taj način ostvare uspesnije političke karijere a ne da im glavni argument bude kritika vlasti a mi kada dodje o na vlast e onda cemo da vidimo sta cemo.

  Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *