Miloš Vučević posetio GO u Valjevu

Miloš Vučević, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke posetio je Gradski odbor u Valjevu, poštujući sve mere prevencije. Veliki odziv članova kao i gromoglasan aplauz kojim je potpredsednik dočekan, pokazali su snagu Gradskog odbora SNS Valjevo. Pored Miloša Vučevića, sastanku su prisustvovali Branislav Malović, član IO SNS i koordinator za Mačvanski i Kolubarski okrug i Verka Marković, član IO SNS i koordinator za Kolubarski okrug, a jedna od tačaka bila je bespogovorna podrška Lazaru Gojkoviću, nosiocu liste „Aleksandar Vučić- Za našu decu.“ i kandidatu za gradonačelnika Valjeva.

Miloš Vučević je, obraćajući se aktivistima , pre svega naglasio koliko su predstojeći izbori i na lokalnim i na parlamentarnim izborima važni za nastavak razvoja Srbije.

-Pandemija Korona virusa nas je prekinula u predizbornim aktivnostima. Uz mere prevencije, na malo drugačiji način se sada odvija kampanja. Polako se vraćamo u normalne tokove, a zdravlje ljudi nam je na prvom mestu. Bojkot koji najavljuju je deplasiran i to morate znati jer sve te stranke koje navodno bojkotuju, izlaze na izbore pod okriljem nekih udruženja ili grupa građana.Čak i Đilas navodno bojkotuje iako je pustio da učestvuje na izborima „ 1 od 5 miliona“. Znači, da znate, bojkot je deplasiran – naglasio je Vučević.

Ipak, Miloš Vučević smatra da energiju ne bi trebalo rasipati na te stvari već je usmeriti na konkretne planove koji će biti realizovani u naredne četiri godine. Planovi i ponuđeni projekti za Valjevo su veoma konkretni i važni za grad, a podržao ih je direktno predsednik Aleksandar Vučić.

– Mi smo dosta toga uradili, a fokus je na onim stvarima koje ćemo raditi u narednom periodu. Građani se ne opredeljuju za prošlost, već biraju budućnost. A to im jedino možemo ponuditi, ali i realizovati mi, posebno u Valjevu – naglasio je Vučević.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS je na prisutne zamolio za podršku, ali je i sam bespogovorno podržao Lazara Gojkovića, kandidata za gradonačelnika Valjeva sledećim rečima:

-Na izborima 21. juna glasaćete i odlučivaćete o daljoj sudbini Valjeva. Ja sam siguran da građani ovog slobodarskog grada koji je iznedrio velika imena srpskog naroda i utemeljio stvaranje srpske države, zna dobro čiji kandidat i koja lista garantuje budućnost za svu našu decu. Pozivam sve građane Valjeva da 21. juna izađu na izbore, glasaju za listu broj 1 i na lokalnim i na parlamentarnim izborima, da podrže Lazara Gojkovića i njegove prijatelje i kolege koji su spremni i odvažni da vode grad Valjevo naredne četiri godine sa svim građanima Valjeva-Saopštio je Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjeva.

Kolubarski Info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *