Na skupštini usvojen plan odbrane od poplava

Jučerašnje 25. skupštinsko zasedanje opštine Ljig, zbog poznatih okolnosti vezanih za korona virus i obezbeđivanje socijalne distance, održano je u trpezarijskoj sali Osnovne škole „Sava Kerković” u Ljigu.

Na sednici je usvojena Odluka o prvoj izmeni Odluke o budžetu opštine Ljig za 2020, kao i Odluke o dodeli ugovora kojom se vrši izbor najpovoljnije ponude za poverenje obavljala komunalne delatnosti gradsko-prigradskog prevoza putnika u drumskom saobraćaju na teritoriji opštine Ljig.

Skupština je odobrila Operativni plan odbrane od poplava za vode II reda na teritoriji opštine Ljig za 2020. i donela zaključke o usvajanju Programa mere podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Ljig za 2020. i godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja privrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Ljig u 2020.

Gradska biblioteka i Zajednički centar za socijalni rad dostavili su izveštaje o radu za prošlu i program rada za tekuću godinu kojima je skupština ala „zeleno svetlo”.

Kolubarski Info / RINA

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *