Objavljeni uslovi o Nagradi grada Valjeva

Povodom proslave praznika grada Valjeva 20. marta, svake godine dodeljuje se Nagrada grada Valjeva.

Nagrada grada se dodeljuje u oblasti privrede, poljoprivrede, obrazovanja i vaspitanja, oblast stvaralaštva i postignuća učenika i studenata, oblast nauke, inovacija i pronalazaštva, urbanizam i arhitektura, zaštita životne sredine, medicina i briga o zdravlju, socijalna zaštita i humanitarni rad, oblast humanosti, umetnost i kultura, čuvanje i negovanje tradicije valjevskog kraja, informisanje i društveno angažovanje i oblast sporta. U jednoj godini dodeljuje se najviše 14 nagrada i to po jedna nagrada za svaku oblast. Pored navedenih nagrada, može se dodeliti i specijalna nagrada za životno delo, humanitarni rad i briga o ljudima i za afirmaciju grada. U jednoj godini dodeljuju se najviše dve specijalne nagrade.

Nagrada se može dodeliti i posthumno pojedincima za delo ili postignuće koje je postalo dostupno javnosti u periodu od 1. januara do 31. decembra godine koja prethodi godini u kojoj se nagrada dodeljuje i koji su preminuli u toj godini.

Obaveštenje o uslovima za dodeljivanje Nagrade grada Valjeva za 2019. godinu nalazi se na sajtu grada Valjeva u rubrici Dokumenti – Javni oglasi i obaveštenja.

Rok za podnošenje predloga je 14. 02. 2020. godine.

kolubarski.info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *