Maja Berović “zapalila” Valjevo! Koncertu prisustvovalo 18.000 ljudi

Spektakularnim koncertom Maje Berović koji je sinoć održan u Valjevu završen je program četvrtog festivalsog dana 33. Tešnjarskih večeri. Nezapamćena posećenost, dobra atmosfera i perfektna organizacija samo su neke od činjenica kojima organizatori ovogodišnjih Tešnjarskih večeri već sada, posle četiri festivalska dana, mogu da se pohvale. Sinoćni koncert Maje Berović ocenjuje se kao jedan od najposećenijih koncerata ikada organizovanih u Valjevu, a procene su da je ovom muzičkom događaju prisustvovalo rekordnih 18.000 ljudi.

koncert maje berovic valjevo 1
Nezapamćena posećenost na konceru Maje Berović u Valjevu, Foto: Kolubarski.info

Popularna pevačica Maja Berović održala je sinoć koncert u Valjevu u okviru 33. Tešnjarskih večeri. Ispostavilo se da su organizatori Tešnjarskih večeri bili u pravu kada su upravo ovaj koncert, predstavljajući ovogodišnji program, označili kao “centrlani muzički događaj”. Iako je od samog početka sve ukazivalo da će Maja Berović privući najveći broj posetilaca, čini se da se niko nije nadao da će plato Centra za kulturu posle mnogo godina postati tesan za sve one koju su želeli da prisustvuju nekom muzičkom događaju. Prema prvim procenama sinoćnom koncertu prisustvovalo je oko 18.000 ljudi, što ovaj muzički događaj svrstava u najposećenije muzićke događaje ikada organizovane u Valjevu.

“Na samom početku želim sve da vas pozdravim i da vam kažem da mi je puno srce kada vas vidim ovako divno raspoložene. Prvi put sam u Valjevu i zadovoljstvo mi je što se večeras družimo, a sigurna sam da ćemo svi zajedno uživati”, bile su reči dobrodošlice kojima se pevačica obratila publici. I zaista, sudeći po atmosferi koja je na trenutke podsećala na one sa koncerata velikih svetskih zvezda, može se reći da je publika puna dva sata i više nego uživala.

koncert maje berovic valjevo 7
Foto: Željko Bošković

Iako najavljen kao koncert na platou ispred Centra za kulturu, zbog nezapamćene posećenosti i interesovanja, publika je bila prinuđena da zauzme prostor čak i na drugoj obali reke Kolubare.

“Dugo vremena Valjevo nije imalo ovako posećenu muzičku manifestaciju, ko god to bio. Ovo je neverovatno i presrećni smo kada ovakva slika otputuje iz našeg grada”, bio je komentar jedne od devojaka koja je sinoć uživala na koncertu.

A srećni su i organizatori koji sinoćni koncert ocenjuju kao jedan od najposećenijih koncerata ikada organizovanih u Valjevu.

“Mnogi su nas kritikovali zbog toga što će nastupati Maja Berović navodeći da cifra od 2 miliona dinara koliko je bilo predviđeno za organizaciju ovog dela programa predstavlja uzaludno potrošen novac. Nadamo se da smo pokazali da novac ne samo da nije uzaludno potrošen, već da se novac uložen u sinoćni koncert višestruko isplatio Gradu Valjevu, jer jer je ovaj događaj time što je privukao rekordan broj posetilaca, direktno doprineo i višestrukom uvećanju prihoda. Drago nam je i što smo pokazali da je naša procena i u pogledu posećenosti bila na mestu i da je ovaj događaj s razlogom označen kao centralni muzički događaj. Osim toga iz Valjeva su prethodnih dana poslate prelepe slike na šta smo posebno ponosni”, istakao je jedan od organizatora.

koncert maje berovic valjevo 12
Foto: Željko Bošković

Inače, koncert Maje Berović osim valjevske publike, privukao je i veliki broj posetilaca iz drugih gradova kao što su Šabac, Loznica, Lazarevac, Lajkovac, Ub, Čačak i Požega.

Do kraja ovogodišnjeg Valjevskog letnjeg festivala “Tešnjarske večeri” ostalo je još pet dana, a već večeras publika će ponovo biti na ispitu kada će na istom mestu od 21 čas nastupiti Adil.

M.A.

koncert maje berovic valjevo 5
Foto: Kolubarski.info
koncert maje berovic valjevo 2
Foto: Kolubarski.info
koncert maje berovic valjevo 10
Foto: Željko Bošković
koncert maje berovic valjevo 11
Foto: Željko Bošković
koncert maje berovic valjevo 9
Foto: Željko Bošković

Ostale vesti možete pročitati ovde.

1 Komentar

  1. Milos modni kreator
    August 16, 2019 - 9:59 pm

    Ovo je strasno bilo videti koja je ovo pevaljka..pa kako je potcenila ovaj grad Valjevo pa zna li ona nesto malo o Valjevu
    OVO JE BRUKA KAKO JE OVA MAJA BILA OBUCENA..JESTE VIDELI TE NJENE FARMERKE SKRACENE VEROVATNO SEKIROM DA SE DOBIJE SORC, DOSAO SAM VIDEO I BRZO OTISAO

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *