JEDNIM KLIKOM UPOZNAJTE ZAPADNU I CENTRALNU SRBIJU. SA RADOM POČINJE REGIONALNA TV KLIK

Danas je počela sa radom nova televizija Zapadne i Centralne Srbije – Televizija KLIK! Ova moderna televizija, postaviće nove standarde u radu i izgledu televizijskog programa, u rangu najvećih nacionalnih televizija u Srbiji! Od danas je program TV KLIKA u eksperimentalnoj fazi počeo da se emituje, a sredinom septembra kreće sa svakodnevnim programom iz tri regionalna studija – Gornjeg Milanovca, Užica i Valjeva! Beogradski studio je već spreman i od danas emituje program!

Program KLIK televizije će se sastojati od raznovrsnog programa! Politika će biti samo sastavni deo programske šeme i neće dominirati, jer građane ovog dela Srbije podjednako interesuju i teme iz oblasti privrede, kulture, sporta, zabave, ali i priče o svakodnevnim dešavanjima i životu ljudi.

Foto: kolubarski.info

Na televiziji KLIK značajan deo programa će činiti autorske emisije, a gledaoci će imati prilike da upoznaju znamenitosti i prirodne lepote, kojima obiluju Zapadna i Centralna Srbija. U odnosu na dosadašnje formate i izglede lokalnih i regionalnih televizija, program KLIK televizije će ponuditi sadržaje na potpuno novi način, prilagođen savremenim trendovima, koji će privući mlade i obrazovane gledaoce.

Starije gledaoce će podsetiti na zlatno doba televizije, kada su programom dominirale kvalitetne teme iz oblasti kulture, obrazovanja, dokumentarni programi…

Ni zabavnog programa neće nedostrajati na televiziji KLIK, ali će on gledaocima ponuditi kvalitetnu zabavu, koje se neće postideti ni umetnici, ni televizijski stvaraoci, ali ni gledaoci TV KLIK!

Zaboravljene teme, poput nacionalne istorije, ali i do sada retko obrađivane teme lokalne istorije imaće svoje mesto u programu TV KLIK! Selo i grad ne moraju biti toliko različiti i ljudi koji žive na oba mesta mogu imati zajedničke teme, a televizija KLIK će upravo dokazati da nema podele među građanima, jer kvalitetan program prikazan na atraktivan i razumljiv način, podjednako može biti interesantan i ljudima sa sela i ljudima iz grada!

Foto: kolubarski.info

Program televizije KLIK koji je danas počeo da se emituje, radiće se iz tri centra – Gornjeg Milanovca, Užica i Valjeva! Tim koji će raditi na programu nove regionalne televizije KLIK, obećava da će po sadržaju ovo biti najraznovrsnija televizija u regionu, sa kvalitetnim programom koji će parirati rejtinzima nacionalnih televizija.

Uskoro polećemo, studio u Beogradu je opremljen, a u toku je opremanje studija u Gornjem Milanovcu, Užicu i Valjevu!

Foto: kolubarski.info

Program Regionalne televizije KLIK će se emitovati putem teresterijalne mreže Emisione tehnike, sa dozvolom REM-a i to sa kota Ovčar-Kablar, Cer – Maljen i Rudnik – Crni Vrh. Pored ove teritorije, KLIK će se gledati i putem kabla i IPTV mreže Telekoma Srbije u osnovnom paketu za celu teritoriju Republike Srbije.

Sve gledaoce KLIK televizije čeka veliko iznenađenje, jer startuje televizija koja će zapaliti Srbiju! Od sada je dovoljan jedan KLIK na daljinskom upravljaču, koji vas vodi do programa televizije KLIK!

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *