Vitaminska bomba: Formula koja spaja med i šipurak

Kada osetite da vam gradska gužva smeta i da vam je potreban mir, poželite bar na kratko da pobegnete i potražite mir. Tako je Igor Đurđević, sa suprugom Snežanom, sinom Nemanjom i ćerkom Irinom svoj mir potražio  u selu Markova Crkva kod Valjeva. Zasadili su plantažu šipurka i tako priča počinje. Mnogi bi se zapitali odakle ideja poznatom frizeru da krene u priču koja je vezana za poljoprivredu i lekovito bilje. Po Igorovoj priči sve je počelo kao vikend pčelarenje, sa 13 košnica, a ima nameru i da proširi broj košnica.  

Pre sedam godina zasadio je  700 stabala šipurka i kupio tri košnice.  Prvobitno hobi, ljubav i zadovoljstvo, zatim inspiracija čudesnim svetom pčela i na kraju ideja, stvorili su formulu koja spaja, med propolis i šipurak. Kao potpuno prirodan  za jačenje imuniteta, bolje varenje, lepši izgled kože i detoksikaciju, ističe Igor.

Immuniser je rođen iz lične potrebe da se brine o ličnom zdravlju na prirodan način.

Posle nekoliko godina traženja  prave formule i stručnih i stručnih konsultacija na Poljoprivrednom fakultetu i sa nutricionistom, usavršavanje proizvoda, i pronalaženja savršene teksture, ukusa i gustine, uz prioritet da se sačuva lekovitost, postala je mala misija gazdinstva.

Igor Đurđević, sa ponosom predstavlja s ponosom Immuniser. To je jedinstvena imunoformula koja svojim kvalitetom, sirovinama i izuzetnim nutritivnim sastavom predstavlja potpuno prirodan proizvod za jačanje imuniteta, bolje varenje, lepši izgled kože i detoksikaciju kod dece i odraslih.

Zbog izuzetnog sadržaja vitamina C, osim što deluje na jačanje imunog sistema, utiče i na jačanje i elastičnost krvnih sudova, istovremeno podstičući metaboličke procese, ističe Ana Todorović, nutricionista i dodaje: Moćan antioksidans, što je od velikog značaja u borbi kod sveprisutnih kancerogenih oboljenja. Vitamin C takođe ima značajnu ulogu i kod pušača, čije su potrebe za ovim vitaminom višestruko pojačane. U Immunoseru se takođe nalazi i značajna količina gvožđa i folata iz grupe vitamina B koji svojim sinergetskim dejstvom povoljno utiču na krvnu sliku, prevenciju i suzbijanje anemije, takođe na lakše podnošenje obilnih menstrualnih ciklusa. Usled sjajnog mineralnog sastava i visokog glikemijskog indexa Immunizer utiče na brzo i efikasno podizanje energije kod intezivnih fizičkih napora, sportista i kod naglih padova šećera u krvi.

Kontakt : 064/2066-535 i 066/888-7564

www.immuniser.rs

office@immuniser.rs

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *