SNS Valjevo: Svojim telima ćemo čuvati državne institucije od povampirenog fašizma

Na konferenciji za medije koja je održana danas u velikoj sali Skupštine grada Valjeva, šef Odborničke grupe “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, Radoica Rstić obratio se prisutnim novinarima i izneo stav odborničke grupe koji je usvojen na sastanku koji je prethodio ovoj konferenciji.

“Povodom informacija o najavama mogućeg nasilja na ulicama grada Beograda, sutra, kada je Savez za Srbiju koji predvode fašista Boško Obradović, Vuk Jeremić i Dragan Đilas, odborninici SNS u Valjevu održali su sastanak Odborničke grupe i jednoglasno doneli odluku da se solidarišemo sa našim kolegama odbornicima Skupštine grada Beograda, kao i sa poslanicima u Skupštini Republike Srbije u odbrani institucija.

Lično smo spremni da svojim telima čuvamo institucije države i ovim putem pozivam sve nadležne institucije i ministra Nebojšu Stefanovića da zaštiti sve građane Srbije, da zaštiti novinare, da zaštiti imovinu građana Srbije od povampirenog fašizma koje Boško Obradović, Vuk Jeremić i Dragan Đilas sprovode i koji žele da na vlast dođu bez izbora. Izborna volja građana se neće menjati na ulicama i mi kao odbornici smo spremni da branimo narodnu volju u institucijama u kojima ćemo ostati. Odbornici SNS će u Valjevu ostati u ovoj Skupštini do daljnjeg”, poručio je Rstić.

sns valjevo 1
Foto: Željko Bošković

Ostale vestim ožete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *