Valjevski gimnazijalci prodajom čestitki za 8. mart pomažu obnovu Odeljenja ginekologije

U susret Međunarodnom danu žena, 8. martu, mladi Valjevci su i ovoga puta pokazali svoju humanost. Naime, šestoro učenika Valjevske gimnazije je došlo na ideju da bi mogli da pomognu u prikupljanju novca za obnovu ginekologije i porodilišta i priključe se humanitarnoj akciji „Rodi se na lepom mestu“.

Aleksa Gojković, Marina Gajić, Andrijana Matić, Tereza Bajić, Nikola Radojičić i Tamara Ristanović su osmislili lepu i kreativnu akciju, uz puno mašte, malo volje i truda učinili pravi gest humanosti. Oni su napravili čestitke koje prodaju uoči 8. marta, a sav prihod će uplatiti za akciju „Rodi se na lepom mestu“.

cestitka 8 mart 2
Osmomartovske čestitke

I ovaj put, mladi su pokazali visok stepen humanosti i svesti da naše malo može biti veliko kada se uključi puno ljudi.

Krug prijatelja ove humane akcije se svakog dana širi i srećni smo što pored uglednih ljudi, privrednika, ljudi svih profesija, sve je više mladih iz našeg grada u ovoj našoj zajedničkoj porodici. Zahvaljujemo im se od srca.

Pozivamo sve zainteresovane da, ukoliko žele da pomognu u opremanju odeljenja ginekologije, to moguda učine uplatom na račun Udruženja “Rodi se na lepom mestu” na dinarski račun: 265691031000090794 ili devizni račun: RS35265100000021220159.

Udruženje “Rodi se na lepom mestu”

cestitka 8 mart 1
Osmomartovske čestitke

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *