Gvozdenović oštro osudio dešavanja na protestima

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Valjevu, dr Slobodan Gvozdenović, oštro je osudio najnovija dešavanja na protestima širom Srbije i istakao da očekuje da nadležni državni organi sankcionišu svaki vid nasilja kojima se ugrožava sigurnot bilo kog građanina.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo na čelu sa dr Slobodanom Gvozdenovićem, najoštrije osuđuje poslednja dešavanja na protestima i očekuje da nadležni državni organi sankcionišu svaki vid pretnje po bezbednost bilo kog građanina koje se ogledaju u postavljanju vešala na Terazijama, upućivanju pretnji sinu predsednika Vučića, prebijanju novinara, raspirivanju mržnje, ksenofobije i propagiranjem nasilja. To rade oni koji su uništili Srbiju, kada su 2000. godine revolucijom došli na vlast, suspendovali pravnu državu, ukinuli svaku normalnost, vladali strahom uz pomoć podzemlja.

Vlast se osvaja i gubi na izborima, a ne na ulici i ne pljuvanjem svoje zemlje po stranim ambasadama. To vreme je davna prošlost. Srbija je danas, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, stabilna zemlja koja sigurno ide u budućnost u koju verujemo, navodi se u saopštenju.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

1 Komentar

  1. Momir
    February 4, 2019 - 9:06 am

    Tako je! Nasilnicima zna se gde je mesto

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *