Poslanik SPS Đorđe Milićević operisan, ali životno ugrožen

Narodni poslanik i član Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević (41) povređen je danas ujutru u saobraćajnoj nesreći kod Valjeva i zbrinut je u valjevskoj bolnici.

Stanje potpredsednika Skupštine Đorđe Milićevića je stabilizovano, ali je i dalje veoma ozbiljno i on je životno ugrožen zbog višestrukih teških povreda.
Ovo je rekao profesor doktor Vladimir Đukić, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja i dodao da su kolege iz valjevske bolnice odlično odradili operaciju. Lekari su umereni optimisti i smatraju da postoje realne šanse da Milićević prebrodi povrede koje zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Nesreća se dogodila jutros oko pet sati na putu od Uba prema Valjevu, u mestu Murgaš, kada je automobil SPS-a sleteo sa puta i udario u betonski stub, naveo je RTS. Uz Milićevića povređen je i njegov vozač koji je takođe u operacionoj sali.

Saopštenje OB Valjevo:

Zbog velikog interesovanja javnosti, obaveštavamo Vas da je u Opštoj bolnici Valjevo nakon saobraćajne nesreće zbrinuto dvoje lica Đ.M. i D.J.

Zbog poliotrauma, višestrukih povreda opasnih po život, hirurško zbrinjavanje je trajalo više sati. Tim valjevskih hirurga je preduzeo sve medicinske procedure. Nakon stabilizacije vitalnih parametara, lica su zadržana na dodatnoj dijagnostici i posmatranju.

U skladu sa članom 22. Zakona o pravima pacijenata („Službeni glasnik RS“ br. 45/2013) nismo u mogućnosti da iznosimo bilo kakve pojedinosti iz medicinskog kartona, niti da prejudiciramo dalji tok lečenja.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Izvor: novosti.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *