Dr Zoran Živković novi zamenik gradonačelnika Valjeva

Dr Zoran Živković (SPS) od danas je novi zamenik gradonačelnika Valjeva. Nakon što je dosadašnji zamenik Dragan Jeremić – Poćuta podneo ostavku na tu funkciju, odbornici lokalnog parlamenta su za novog zamenika gradonačelnika izabrali dr Zorana Živkovića, koji je bio predlog SPS. Dr Zoran Živković dobio je 41 glas, od ukupno 42 glasačka listića.

Gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović čestitao je svom zameniku, naglašavajući da on lično i SNS imaju odličnu saradnju sa SPS-om i tu nema nikakve dileme, što dokazuju “događaji i projekti, kao i ulaganja srpske Vlade u naš grad zadnjih nekoliko meseci”.

“Ja imam odličnu saradnju sa zakonodavnom vlašću znajući da je ona iznad svih nas i da tako treba i da bude, imam saradnju i sa predsednikom Skupštine. Prethodni gradonačelnik je promenio tri zamenika, siguran sam da ćemo mi ovde stati i da nećemo tako lako više menjati zamenike. Dr Zoran Živković je moj školski drug i sa velikim zadovoljstvom ću sa njim sarađivati kao što smo sarađivali na poslu koje nam je osnovno zanimanje”, poručio je gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović.

Za izbor dr Zorana Živkovića na mesto zamenika gradonačelnika Valjeva glasao je 41 od 42 prisutna odbornika vladajuće koalicije čiju okosnicu čine SNS i SPS, dok odbornici opozicije DS, “Dosta je bilo” i jedan samostalni odbornik nisu glasali za izbor zamenika gradonačelnika, niti su želeli da učestvuju u radu Komisije za sprovođenje glasanja imenovanja zamenika gradonačelnika.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *