U Valjevu infrastrukturni radovi u punom jeku

I pored loših vremenskih uslova, infrastrukturni radovi u Valjevu su u punom jeku i koristi se svaki trenutak za ulepšavanje kako grada, tako i valjevskih sela.

Počeli su radovi na montaži  ograde u parku Pećina,  investicionom održavanju  spomen obeležja kod Tržnice na Petom puku i izgradnji interne saobraćajnice u Zbratimljenim gradovima.

Trenutno je u toku izvodjenje radova na postavljanju ograde u parku Pećina  pored magistralnog puta za Loznicu. Načelnik odeljenja za infrastrukturu Branko Vuković kaže da se ograda postavlja iz razloga bezbednosti  najmlađih sugrađana koji svakodnevno provode vreme u tom prostoru koji je predviđen za igru. Izvođači radova su VA Gradnja, Trgometaling i SZR „Toške“. Vrednost radova je 3 miliona dinara sa pdv-om.

Isti izvodjači trenutno su angažovani i na poslovima parternog uredjenja spomen obeležja na Petom puku, gde će do kraja nedelje, kako se najavljuje  biti urađen i asfalt.

Istovremeno u toku su radovi na rehabilitaciji interne saobraćajnice u Naselju Zbratimljeni gradovi.

„Jako je bitno zbog svih meštana u ovoj MZ da prostor koji svakodnevno koriste bude uređen i u narednom periodu ćemo raditi na tome da u naseljima gde ima ovakvih problema iste blagovremeno  rešavamo “, rekao je Vuković, obilazeći radove u Naselju Zbratimljeni gradovi.

U okviru pomenutih radova, trebalo bi da bude uredjen i prostor do kapije vrtića „Naša Radost“, koji svakodnevno koriste roditelji koji dovode decu u ovo obdanište.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *