GO SNS VALJEVO: Đilasovci kao hijene pokušavaju da stvore politički plen

Licemerno je da neko ko je godinama bio na vlasti i kome je vlast služila isključivo za lično bogaćenje, konstantno u nedostatku konkretnih argumenata protiv najjače i najvećestranke u Srbiji, plasira još jednu notornu neistinu. Relikti prošlosti oličeni u likuĐilasa i njemu sličnih, pokušali su ponovo da na najperfidniji način zloupotrebe ime iprezime vrhunskog stručnjaka i lekara u Valjevu.

Naime, na prošlonedeljnoj sednici Skupštine grada Valjeva, konstatovana je ostavka dr Dušana Ružičića na mesto člana Gradskog veća, zaduženog za zdravstvo. Dr DušanRužičić je podneo ostavku iz ličnih razloga, koji se odnose na njegovo stručno usavršavanje.

Najbolji student svoje generacije, najmlađi doktor nauka valjevske bolnice i vrhunski lekar,treba da bude svima na ponos što je bio član Gradskog veća, a ne da se pojedini služenjegovim imenom kako bi na taj način pokušali da unize sve što se radi i gradi u Valjevu.

Đilasovci kao hijene pokušavaju da stvore politički plen, a pokušaj da se od svega napravi prostor za političko manevrisanje i namera da se građani zbune nije način za postizanje cilja, jer Valjevci znaju da prepoznaju laži, kao i licemerstvo istih.

Ni ovim potezom ne uspevaju da sakriju svoju patološku mržnju prema predsedniku Aleksandru Vučiću, našem predsedniku i svim dosadašnjim rezultatima na svim poljima, tena najbrutalniji način pominju vrhunskog stručnjaka dr Dušana Ružičića, koji se i samogradio o najgnusnije laži.

Gospodo Đilasovci, imali ste priliku da pokažete šta znate i umete, a rezultati vašeg rada ili bolje rečeno nerada, jesu više hiljada ljudi koje ste ostavili bez posla ielementarne egzistencije, kao i opljačkani građani Srbije.

Valjevci ne zaboravljaju!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *