UDARNA VEST: Darko Kostić nezakonito postavljen da sprovodi zakon!? Kostić: Prihvatio sam funkciju iz patriotskih razloga

Bez odgovora na pitanje novinara – da li ste na zakonit način došli na mesto gradskog pravobranioca. Kostić samo kaže da je iz patriotskih razloga prihvatio to… Na današnjoj konferenciji objavio je da više nije aktivan u Socijalističkoj partiji Srbije, a na pitanje gde ć sada, Kostić kaze da još nije siguran. “Ko ponudi bolji program, tu ću biti”, naglasio je Darko Kostić, gradski pravobranilac grada Valjeva.
Današnja konferencija za novinare, koju je Kostić sazvao, uglavnom je prošla u znaku – novinaru pitaju jedno, a Kostić, van svake teme, odgovara drugo. Konferenciju je, kako je na kraju i ispalo, sazvao zbog priča po hodnicima gradske uprave, a na pitanje da li mu je neko od vladajuće valjevske strukture pretio, Kostić je negirao. I dalje ostaje otvoreno pitanje čemu današnja konferencija, kada je sudski postupak u toku i kada je ročište zakazano za 22.oktobar.
Podsetimo, pravobranilac Kostić tužio je grad Valjevo i Republiku Srbiju zbog, kako je to naveo, bespravno poklonjenog zemljišta Republici, a koje je nemački investitor dobio za izgradnju fabrike Bizerba, koja treba da zaposli više od 300 radnika.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *