Svetlana Marković novi pomoćnik gradonačelnika Valjeva

Novi pomoćnik gradonačelnika Valjeva dr Slobodana Gvozdenovića je Svetlana Marković, do sada zaposlena u Gradskoj upravi na poslovima informisanja i protokola. Ona je treći pomoćnik pored Nikole Radoijičića (SPS) i Mirka Kovačevića (SNS).

Markovićeva je diplomirani politikolog za novinarstvo i komunikologiju i od 2008. godine radi u Gradskoj upravi Valjevo, najpre kao šef Odseka za informisanje i protokol, a potom i kao saradnik u ovoj oblasti. Pre toga je dugo godina radila kao novinar u brojnim redakcijama. U Radio Valjevu je započela novinarsku karijeru, a potom u Radio Patku, beogradskom „Blicu“ i „Dnevnom telegrafu“, kao  i u dopisništvu RTS-a iz Valjeva.

Markovićeva je učestvovala u pripremi i realizaciji brojnih projekata grada Valjeva i sarađivala sa raznim institucijama u zemlji i svetu.  Svetlana Marković je aktivna u Udruženju građana „Rodi se na lepom mestu“, koje je do sad prikupilo ili iniciralo da se za opremanje porodilišta i ginekologije Opšte bolnice u Valjevu prikupi oko 200.000 evra, kojim se nabaljaju važni aparati i oprema.

J. Stojić / kolubarski.info

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *