Večernja sednica Gradskog veća

Kako bi građani Valjeva imali što više vremena da prouče predlog Odluke o budžetu grada za 2020. godinu, gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović je večeras predsedavao sednicom Gradskog veća.

U neuobičajeno vreme, u večernjim satima je održana sednica Gradskog veća, zbog donošenja bitnih odluka, koje se tiču usvajanja najvažnijeg dokumenta grada- budžeta za narednu godinu i javne rasprave koja prethodi ovoj odluci.

Usvojen je predlog da se Javna rasprava o Nacrtu Odluke o budžetu grada za 2020. godinu sprovede od 6. do 20. decembra. Pred građanima će se naći predlog Odluke o budžetu koji se večeras našao na dnevnom redu sednice Gradskog veća i koji će biti postavljen na internet stranici grada Valjeva www.valjevo.rs.

Inicijative, predlozi, sugestije i komentari za izmene i dopune nacrta se mogu dostaviti na mejl adresu budzet.pitanja@valjevo.org.rs, kao  i na adresu Karađorđeva 64, sa naznakom „Predlozi za izmene i dopune Nacrta Odluke o budžetu grada Valjeva za 2020. godinu, ili se mogu predati na Pisarnici Gradske uprave Valjeva.

Prezentacija i rasprava o predloženom nacrtu će se održati 15. decembra u Velikoj sali Skupštine grada, 1. sprat, sa početkom u 12 časova.

Prihod i rashod  budžeta grada Valjeva za 2020. godinu je projektovan u iznosu od 3.496.318.862,62 dinara.

kolubarski.info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *