Mirko Kovačević novi pomoćnik gradonačelnika Valjeva

Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović imenovao je za novog pomoćnika Mirka Kovačevića (30), diplomiranog menadžera bezbednosti, koji je završio Fakultet bezbednosti na Univerzitetu u Beogradu. Delokrug poslova kojima će se baviti Kovačević su socijalna i humanitarna pitanja.

Grad je tako, uz diplomiranog inženjera poljoprivrede Nikolu Radojičića, koji je pomoćnik gradonačelnika za poslove privrede i komunalnih delatnosti, dobio još jednog pomoćnika prvog čoveka grada.

Inače, Statutom grada predviđeno je da gradonačelnik može da imenuje do tri pomoćnika.

Novoizabrani pomoćnik je izabran sa liste Srpske napredne stranke, dok je Radojičić na ovo mesto imenovan sa liste Socijalističke partije Srbije.

Kovačević je do sada radio na poslovima ozakonjenja građevinskih objekata, a jedno vreme i u kabinetu gradonačelnika, odakle je i imenovan na ovu dužnost.

J. Stojić

Ostale vesti možete pročitatio ovde.

4 Komentara

  1. zumbul
    November 5, 2019 - 3:59 pm

    Krenulo je podmlađivanje. Gradonačelnik je prihvatio i odmah počeo da realizuje ideju koju je na Predsedništvu izneo Predsednik Vučić, a to je da ce podmladiti stranku sa 20% mladih, školovanih, ambicioznih ljudi. Puno sreće i uspeha Kovačeviću .

    Reply
  2. November 5, 2019 - 4:35 pm

    Svaka cast . Pravi izbor, radan i posten covek. Opravdace to mesto.

    Reply
  3. November 5, 2019 - 4:40 pm

    Svaka cast, pravi izbor. Covek na mestu opravdace to. Sve pohvale !!!

    Reply
  4. Zil
    November 8, 2019 - 10:36 pm

    Ajmo sendvičari aplauz

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *