Oko 40 Valjevaca dobilo ponudu za zaposlenje u kineskoj kompaniji Mei Ta

Oko 40 građana Valjeva dobilo je ponudu za zaposlenje u kinskoj kompaniji Mei Ta. Ova kompanija je danas, uz podršku Grada Valjeva, održala Dan otvorenih intervjua kojem je prisustvovalo oko 100 naših sugrađana. 

Dan otvorenih intervjua kineske kompanije Mei Ta održan je danas u Velikoj sali Skupštine grada Valjeva, a prisustvovalo je oko 100 zainteresovanih građana. Od svih prisutnih, njih 40 je, nakon razgovora sa predstavnicima ove kompanije, dobilo ponudu za zaposlenje, dok će neki biti pozvani radi dodatne provere sposobnosti.

Predstavnici kompanije Mei Ta najpre su predstavili kompaniju, a potom prisutnim građanima izložili uslove zaposlenja.

Ističu da su zadovoljni ogranizacijom ovog događaja i najavljuju da će u narednom periodu ponoviti Dan otvorenih intervjua

Kako je ranije najavljeno, kompaniji Mei Ta koja ima proizvodni pogon u Bariču kod Obrenovca potrebni su radnici za proizvodni pogon.

Mei Ta privatna industrijska kompanija koja se bavi proizvodnjom automobilskih delova, delova motora i drugih komponenti za automobilsku industriju.

Kompanija MTE je svetski lider na tržištu turbo punjača koja obezbeđuje komponente visoko kvalitetnih vrednosti, kao što su kućišta turbina i centralnih kućišta u potpunosti livenih i mašinski obrađenih, a pored Francuske i Slovačke MEI TA industrial co.ltd. ima nekoliko postrojenja u Srbiji, zajedničko preduzeće u Nemačkoj, kao i proizvodne pogone u Kini i Indiji.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *