Kinezi nude posao za 200 Valjevaca

Kineska kompanija MEI TA EUROPE (MTE) koja u Bariču kod Obrenovca ima fabriku u kojoj radi 2.500 radnika, ovih dana nudi posao za 200 Valjevaca.

Radi se o privatnoj industrijskoj kompaniji koja se bavi proizvodnjom automobilskih delova, delova motora i drugih komponenti za auto industriju.

Kompanija MTE je svetski lider na tržištu turbo punjača koja obezbeđuje komponente visoko kvalitetnih vrednosti, kao što su kućišta turbina i centralnih kućišta u potpunosti livenih i mašinski obrađenih, saznajemo u kabinetu Gradonačelnika Valjeva dr Slobodana Gvozdenovića.

Pored Francuske i Slovačke MEI TA industrial co.ltd. imaju nekoliko postrojenja u Srbiji, zajedničko preduzeće u Nemačkoj, kao i proizvodne pogone u Kini i Indiji.

“Kompanija MTE se obratila gradonačelniku dr Slobodanu Gvozdenoviću sa molbom da im pomogne u javnom pozivu za zainteresovane radnike, organizovanju i stvaranju uslova za prezentaciju firme, kao i obavljanju intervjua sa potencijalnim kandidatima za posao”, kaže Mirko Kovačević iz kabineta Gradonačelnika.

Potrebni su radnici svih profila, a kompanija, pored dobre zarade koja je iznad Republičkog proseka, nudi i priznavanje troškova prevoza, dok je ishrana obezbeđena u restoranu fabrike.

Koliko će se Valjevaca odazvati ovom pozivu ostaje da se vidi 3. avgusta kada će se u zgradi Gardske Uprave grada Valjeva održati dan otvorenih intervjua za potencijalne kandidate, i to u periodu od 12 do 16 časova.

J. Stojić

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *