ZA SRPSTVO, JEDINSTVO I VUČIĆA! Sutra se održava najveći narodni skup u istoriji, jer postoji samo jedna Srbija – SRBIJA NADE!

Sutra će se u Beogradu održati veliki skup jedinstva koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Biće to skup koji će biti najveći u istoriji zemlje i koji će pokazati da postoji samo jedna Srbija – Srbija nade.

Zamišljen kao platforma za pozitivne ideje i akcije koje će doprineti boljitku naroda, ovaj skup organizovan je radi važnih odluka koje nemaju veze sa mržnjom. Na njemu neće biti prostora za vređanje ili zloupotrebu tragedija, niti promovisanja mržnje i agresije, sa jednim ciljem: da se pokaže jedinstvo i da se saopšte važne odluke za budućnost naše zemlje.

Podrška predsedniku Vučiću pristiže sa svih strana, ali ono što je pokazalo lice snažne i jake Srbije,kao i poverenje u pravog državnika jesu heroji koji su peške krenuli 17. maja u Beograd na miting.

Srbi iz Severne Mitrovice i Leposavića poneli su zastave Srbije, odeveni u majice na kojima piše “Za Srbiju, za Vučića, Srbi sa Kosova i Metohije” i nose transparent sa istim tekstom. Sa sobom su poneli ljubav, veru i nadu u bolje sutra, a to je sve što je i potrebno na najvećem skupu srpstva.

– Okupili smo se da damo podršku predsedniku Vučiću 26.maja. 11 nas iz Kosovoske Mitrovice je krenulo peške, 12 iz Leposavića. Nadam se da ćemo proći sve prepreke i vratiti se u zdravlju i dočekati miting u zdravlju. Krenuli smo peške za opstanak srpskog naroda na KiM – rekli su Srbi heroji kada su krenuli za Beograd.

Ovaj skup treba da bude nešto što inspiriše ljude, što fokusira na ono što može da se uradi za dobrobit naroda, nešto što leči mecima nanete rane i nešto što ozdravljuje vitalne državne interese. Uz nadu da će doneti pozitivne promene i unaprediti budućnost zemlje, ovaj događaj predstavlja važan korak ka jedinstvu i napretku.

Vučić je pozvao da dođu svi ljudi koji žele dobro Srbiji i žele da sačuvaju zemlju i odbrane je od onih koji bi da je ruše i unište.

– Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način da nju niko ne može da oduzme građanima. Živela Srbija – rekao je Vučić.

Ovim skupom će se pokazati put Srbije ka napred, u budućnost, u mir i stabilnost. Miting koji će biti uverenje i obećanje da će Srbija, ne samo opstati, već da će moći još brže da napreduje!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *