MILUTINOVIĆ: Pokažimo snagu, ujedinimo se 26. maja ispred Narodne skupštine, zarad naših porodica, naše dece i njihovih potomaka

Saopštenje  Miloša Milutinovića člana Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo prenosimo u celosti:

“Stabilna i jaka Srbija, jeste zvezda vodilja Srpske napredne strane, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Naše Valjevo, nikada krupnijim koracima nije gazilo ka rešenju višedecenijskih problema.  Dakle, dela govore, a siguran sam da to građani Valjeva vide i da prepoznaju ko radi u njihovom interesu.

Vidimo kako danima opozicija i tajkunski mediji žele destabilizaciju Srbije, žele da naša država stane, a tragedije koje su nas zadesile koriste kako bi ponosno šetali ulicama.

Ne, samozvani političari nemaju ni trunke osećaja i pijeteta prema žrtvama, ali zato imaju želju za vlašću i to koristeći nemile događaje, zbog kojih bi i kamen zaplakao.

Kakvi su to ljudi? U ovakvim trenucima oni pozivaju na ubistvo, izazivaju nemire, prete i sve to pod parolom “borba protiv nasilja”. Očigledna je kontradiktornost i obmana građana. Svima je već odavno sve jasno!

Kao građanin Srbije, najoštrije osuđujem svaki vid nasilja, maltretiranja i širenja mržnje. Izbori su mesto gde se snage odmeravaju i mesto gde se građani opredeljuju za dela ili nedela!

Kao mladom čoveku, želja mi je da Srbija ide napred, da se grade putevi, povezuju gradovi i ljudi, otvaraju fabrike, škole i vrtići, grade bolnice, da mladi ljudi ostaju u svojoj zemlji i želim da ostanemo na istom putu, putu na kom smo cenjeni svuda u svetu, zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću.

Dragi sugrađani, pokažimo snagu, ujedinimo se 26. maja ispred Narodne skupštine, zarad naših porodica, naše dece i njihovih potomaka!”

Živela Srbija!

Živelo Valjevo!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *