Za Srpsku novu godinu u Valjevu Miroslav Ilić

Nakon niza godina pauze za doček Srpske nove godine u Valjevu će koncert održati Miroslav Ilić. Popularni pevač narodne muzike u Valjevu je u periodu od 2000. do 2010. godine održao brojne  humanitarne koncerte.

Grad Valjevo i Centar za kulturu Valjevo organizuju doček Srpske Nove godine na Gradskom trgu, u petak, 13. januara od 22.00 časa. Koncert će održati najveća zvezda narodne muzike Miroslav Ilić.

Programom proslave je predvidjeno da koncert traje 120 minuta, a u ponoć će biti priređen veliki vatromet.

Miroslav Ilić je u decembru 2022. godine obeležio i jubilej, 50 godina na muzičkoj sceni I tim povodom u dva navrata napunio beogradsku Arenu.

Ilić je davne 1972. godine započeo blistavu karijeru koja je od samog početka krenula uzlaznom putanjom i sada već broji milionske tiraže i mnoštvo evergrin hitova poput: “Nije život jedna zena”, “Još te nešto čini izuzetnom”, “Vino točim a vino ne pijem”, “Ova noć”, “Jesen sedamdeset i neke”, “Lažu da vreme leči sve“, “Polomiću čaše od kristala”, ”Luckasta si ti”, “Božanstvena ženo”, “Voleo sam devojku iz grada”, “Pozdravi je pozdravi” i mnoge druge.

Valjevci ga pored činjenice da je jedan od najboljih srpskih pevača narodne muzike prepoznaju uglavnom kao humanitarca. U periodu od 2000 do 2010 . godine održao je više koncerata u Sali Centra za kulturu koji su uvek bili humanitarnog karaktera.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *